Συνέδριο για τις αρρυθμίες

Ένα πολύ σημαντικό Επιστημονικό Συνέδριο με τη συμμετοχή διεθνούς αναγνώρισης ομιλητών φιλοξενεί η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Γ΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΑΠΘ διοργανώνει το Συνέδριο με τίτλο “Arrhythmias Update 2015” σε συνεργασία με την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 24-25 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Το πολύ υψηλού επιπέδου Συνέδριο φιλοδοξεί να αναπτύξει και να παρουσιάσει με τη βοήθεια Ελλήνων και ξένων κορυφαίων επιστημόνων τα πρακτικά προβλήματα και τις σημαντικές εξελίξεις στο τομέα των αρρυθμιών με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης από ότι συνηθιζόταν μέχρι τώρα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή του κοινού σε μια διαδραστική, φροντιστηριακού τύπου, συζήτηση με panel ειδικών.

Οι ομιλητές θα αναπτύξουν σημαντικά θέματα που αφορούν στις νεότερες θεραπείες της κολπικής μαρμαρυγής, τη θέση των νέων αντιθρομβωτικών, τη χρήση των απινιδωτών και αμφικοιλιακών συστημάτων και την προσέγγιση των γενετικά μεταδιδόμενων καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Το Συνέδριο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και on demand στο διαδικτυακό κανάλι Livemedia και στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.livemedia.gr/arrhythmias_update_2015

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends