Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ: Τελευταία ελπίδα το ραντεβού με Σαμαρά!

  • Iatropedia
Συνέχιση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ Αττικής παρά το γεγονός ότι το υπουργείο υγείας προχωρά τα επόμενα 24ωρα στην κινητικότητα των 8500 εργαζομένων στον Οργανισμό.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μετά το τελεσίγραφο που απέστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στους γιατρούς του Οργανισμού να διακόψουν την απεργία και να προσέλθουν στο διάλογο για τον νέο ΕΟΠΥΥ οι ελπίδες των γιατρών στρέφονται στο ραντεβού που έχει το προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την ερχόμενη Δευτέρα.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ θα παραμείνουν κλειστά γεγονός που σημαίνει ότι νέος γύρος ταλαιπωρίας περιμένει τους ασφαλισμένους καθώς η απεργία συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα!

Να σημειωθεί έδω ότι οι γιατροί μετα το ραντεβού με τον πρωθυπουργό θα συνεδριάσουν εκ νέου για να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα της συνάντησης και αναλόγως θα πράξουν.

Πάντως η σημερινή Γενική Συνέλευση των γιατρών που πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα έντασης και έντονων διαξιφισμών αποφάσισε την συνέχιση των κινητοποιήσεων παρόλο τις διαφορετικές φωνές που ζητούσαν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις.

Οι γιατροί αποφάσισαν επίσης να συνεχίσουν τον διάλογο εν μέσω απεργίας μέχρι την επίλυση των απεργιακών τους αιτημάτων καθώς και την διατήρηση των δομών και του χαρακτήρα του ΕΟΠΥΥ ως αγοραστή και παρόχου Υγείας με βελτίωση των υπαρχουσών δομών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε ξεκινά η κινητικότητα των 8500 του ΕΟΠΥΥ! Όλη η διαδικασία

Αυξάνονται οι ιδιώτες γιατροί στον ΕΟΠΥΥ! Τροπολογίες Άδωνι

Ξεκινάει 2ο κύμα της κινητικότητας στα νοσοκομεία! Ποιοι κινδυνεύουν

Σαμάρας: Επανιδρύουμε το ΕΣΥ 30 χρόνια μετά! Τι είπε για νοσοκομεία και γιατρούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν