Συμβουλές για να ξεπεράσετε το χωρισμό!

  • Iatropedia
Δυστυχώς δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για να αντιμετωπίσετε ένα χωρισμό. Υπάρχουν όμως μερικά έξυπνα tips τα οποία αν τα υιοθετήσετε θα ξεπεράσετε πιο εύκολα το στάδιο αυτό.

Στεναχωρηθείτε

Οι ειδικοί ψυχολόγοι επισημαίνουν ότι είναι πιο εύκολο να ξεπεράσετε ένα χωρισμό αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο ώστε να πενθήσει. Όταν εκτονώνετε τη λύπη σας το γεγονός αυτό ανακουφίζει και σας κάνει να αντιμετωπίζετε πιο εύκολα την κατάσταση αυτή.

Προσέξτε τον εαυτό σας

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε ένα χωρισμό είναι να προσέξτε τον εαυτό σ ας. Αξιοποιείστε τον ελεύθερο χρόνο σας και κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν Δείτε τους φίλους σας και αν είναι δυνατόν αποδράσετε σε ένα κοντινό προορισμό.

Πάρτε το απόφαση

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν κατηγορηματικά ότι όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσετε ότι χωρίσατε τόσο γρηγορότερα θα το ξεπεράσετε.

Κάντε νέες γνωριμίες

Οι γνωριμίες με νέους ανθρώπους μπορεί να απαλύνουν τη θλίψη και τη στεναχώρια από ένα χωρισμό.

Μην επικοινωνείτε

Αν καταφέρετε να τιθασεύσετε την επιθυμία σας να επικοινωνήσατε με τον ή την πρώην τότε ένα είναι σίγουρο αναφέρουν οι εδικοί θα έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα προκείμενου να ξεπεράσετε την άσχημη αυτή περίοδο της ζωή σας.

πηγήhttp://mutantsupermodel.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαζύγιο: Πως αντιδρούν τα παιδιά ανά ηλικία!