Σε τοπική εκδήλωση του Δ. Αργυρούπολης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Την ανάγκη να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στην Αττική με αναπτυξιακό πρόσημο προς όφελος των πολιτών, υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης σε τοπική εκδήλωση του δήμου Αργυρούπολης, παρουσία του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτου.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους με έμφαση στην ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής και στην αποτελεσματική διευθέτηση των όμβριων υδάτων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, με τον κ. Πατούλη να επισημαίνει ότι διαμορφώνονται σημαντικές αναπτυξιακές ευκαιρίες και να προσθέτει ότι απαιτούνται περαιτέρω πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου της περιοχής.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε πως προτεραιότητα είναι να γίνει η Αττική μία Μητροπολιτική Περιφέρεια-Πρότυπο αποτελεσματικής και οραματικής διοίκησης και σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτή η προσπάθεια θέλει αρωγούς όλους τους πολίτες. Θα είμαστε όλοι μαζί και θα αγωνιστούμε για να βγει από την παρακμή που είναι σήμερα, αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και δίνοντας ριζικές λύσεις στις παθογένειες που έχουν κοστίσει».

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Κ. Χατζηδάκη ο Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Αντιπροέδρου της ΝΔ Κ. Χατζηδάκη με τίτλο «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;», από τις εκδόσεις Παπαζήση.

Το βιβλίο παρουσίασαν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ο καθηγητής Οικονομικών του ΟΠΑ Γιώργος Παγουλάτος.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στον κ. Χατζηδάκη καλή επιτυχία και σημείωσε:

« Στο βιβλίο του ο Κωστής Χατζηδάκης εστιάζει στην ανάγκη να γίνουν ριζικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα, προκειμένου να μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Για εμάς αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να βγούμε οριστικά από την κρίση και να κάνουμε μία Νέα Αρχή. Απαιτούνται ριζικές αλλαγές στη διάρθρωση του κράτους με έμφαση στην αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων προς την Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να υπηρετεί ουσιαστικότερα και αποτελεσματικότερα τους πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν