Σε ψυχιατρική κλινική ο Σταμάτης Γαρδέλης – Είχε αυτοκτονικό ιδεασμό

  • Ρούλα Τσουλέα
Γαρδέλης
Ο 63χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται στην Α' Ψυχιατρική Κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής στο Δαφνί.

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης. Όπως έγινε γνωστό εκδήλωσε αυτοκτονικές τάσεις και ζήτησε ο ίδιος βοήθεια από τους ειδικούς.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα On Time. Όπως αναφέρει, ο 63χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου, έχοντας φτάσει στην απόγνωση από το ενδεχόμενο να χάσει το σπίτι του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου, που φιλοξενεί η εφημερίδα, το σπίτι του βγαίνει σε πλειστηριασμό για χρέος 80.000 ευρώ προς την εφορία.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα», λέει ο κ. Γαρδέλης. «Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη. Όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

Ο κ. Γαρδέλης είχε αγοράσει νόμιμα το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό. Στη συνέχεια, όμως, η Πολεοδομία το χαρακτήρισε δασικό, με αποτέλεσμα να του επιβάλει πρόστιμο. Στο συγκεκριμένο σπίτι ο ηθοποιός έχει καταβάλει πολλή προσωπική εργασία και, όπως έχει πει, όλες οι κατασκευές έχουν γίνει από ανακυκλώσιμα υλικά.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, όλα αυτά είναι προς κατεδάφιση και την ίδια στιγμή ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση. Αυτό σημαίνει ότι, αφού γκρεμιστούν όλα, θα πρέπει και να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Γι’ αυτό και έχουν βγάλει το σπίτι του στον Νέο Κόσμο σε πλειστηριασμό.

Με πληροφορίες από T-Life

Φωτογραφία: Eurokinissi