Σε επίσχεση οι γιατροί των Κέντρων Υγείας στην Εύβοια

  • Iatropedia
Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται οι γιατροί των Κέντρων Υγείας της Εύβοιας, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων.

Όπως ανακοίνωσαν από σήμερα οι Ιατροί των ΚΥ και των Περιφερειακών Ιατρείων της Εύβοιας ευρίσκονται σε επίσχεση εργασίας με την συντριπτική πλειοψηφία του σώματος των ιατρών (85%) να συμμετέχει ενεργά στην κινητοποίηση. Ενημερώνουμε τους πολίτες της Εύβοιας και τους επισκέπτες του Νομού μας ότι οι ιατροί των ΚΥ και οι αγροτικοί ιατροί παραμένουν απλήρωτοι από δεδουλευμένες εφημερίες από την 01.01.2015.

Επειδή όμως οι ιατροί είναι και λειτουργοί της Υγείας και η Υγεία είναι αγαθό και όχι εμπόρευμα, ενημερώνουμε τους πολίτες που έχουν προβλήματα Υγείας ότι οι χρόνια πάσχοντες,οι καρκινοπαθείς και οι βαρύτατα άρρωστοι θα εξυπηρετούνται με την παροχή ιατρικής υπηρεσίας με πρωτοβουλία των Ιατρών που εφημερεύουν και κρίνεται ότι υπάρχει σοβαρός λόγος ή κίνδυνος επιδείνωσης της χρονίας νόσου του πάσχοντος. Επίσης θα εξυπηρετούνται όλα τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά που οι Ιατροί της εφημερίας κρίνουν ότι χρήζουν αντιμετώπισης.

Τέλος υπογραμμίζουμε ότι τους πολίτες, τους θέλουμε στο πλευρό μας και αγωνιζόμαστε για να βελτιώσουμε τις παροχές υγειονομικής περίθαλψης του Λαού για αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία γα όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ