Σε επιφυλακή τα νοσοκομεία Πατρών, Πύργου και Αργολίδας, ενώ κατέληξε 55χρονος που συμμετείχε στην κατάσβεση πυρκαγιάς

  • Iatropedia newsroom
Γενικό Νοσοκομείο Πύργου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο

Χωρίς τις αισθήσεις μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου 55χρονος από το χωριό Μυρτιά που συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Αλποχώρι Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε από την περιοχή της πυρκαγιάς στο Νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο άνδρας κατέληξε.

Στο μεταξύ, με εντολή της 6ης ΥΠΕ έχουν τεθεί σε επιφυλακή ανεξαρτήτως των εφημεριών τα νοσοκομεία Πατρών, Πύργου και Αργολίδας.

Η πυρκαγιά στην περιοχή Χανάκια Ηλείας βρίσκεται σε πλήρης εξέλιξη με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκο Κοροβέση να χαρακτηρίζει τη φωτιά «ανεξέλεγκτη» μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Κοροβέσης σημείωσε ότι υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια στο Αλποχώρι και σημείωσε ότι η μεγάλη ανησυχία είναι να μην ξεφύγει η φωτιά με κατεύθυνση την παραλία του Αγίου Ηλία καθώς στην περιοχή υπάρχει πυκνό δάσος αλλά και πολλές κατοικίες.

Νωρίτερα εκδόθηκε και νέο μήνυμα από το 112 προς του κατοίκους της Σκαφιδιάς και του Αγίου Ηλία ώστε να απομακρυνθούν προς Πύργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί πονάει ο αγκώνας μου όταν κολυμπάω και πως μπορώ να ανακουφιστώ

Η ψυχική αντοχή μας κρύβεται ταυτόχρονα σε εγκέφαλο και… έντερο

Αέρας και ζέστη: Τι μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το δέρμα σας