Σε επέμβαση στο ισχίο το Σαββατοκύριακο ο Κ.Μητσότακης μετά το ατύχημα! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα

  • Iatropedia
Με ιδιωτικό αεροσκάφος έφθασε το βράδυ της Τετάρτης από τα Χανιά όπου βρισκόταν ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάτης αφού σε ατύχημα έσπασε το ισχίο του.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα για τη χειρουργική επέμβαση γι αυτό και μεταφέρθηκε με ιδιωτική πτήση στην Αθήνα προκειμένου να νοσηλευθεί στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία.

Ο γιατρός που θα τον αναλάβει είναι ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής Θανάσης Τσουτσάνης που θεωρείται και ιδιαίτερα καλός γνώστης του συγκεκριμένου προβλήματος.

Οι γιατροί του Υγεία αναμένεται να τον χειρουργήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο (θα τον υποβάλουν σε αρθροπλαστική επέμβαση) καθώς θα πρέπει πρώτα να διακόψει την ειδική φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει με αντιπηκτικά.

Εκτός αυτού εξετάζεται το ενδεχόμενο να χειρουργηθεί στο ειδικό υβριδικό χειρουργείο που διαθέτει το νοσοκομείο και όπου είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν πολλές ιατρικές πράξεις ταυτοχρόνως ενώ θεωρείται υπερσύγχρονο.

Πάντως σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, η κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σύμφωνα και με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν: «Ο πρώην Πρωθυπουργός, Επίτιμος Πρόεδρος της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εισήχθη χθες το βράδυ στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ με κάταγμα του αριστερού ισχίου. Ο ασθενής είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες».