Σε εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΣΑ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, παρουσία  των μελών του ΔΣ, των εργαζομένων και των εθελοντών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στα γραφεία του ΙΣΑ ,την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

Ο  πρόεδρος Γ. Πατούλης και τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ , δεσμεύθηκαν ότι θα συνεχίσουν τη μάχη για τον ιατρικό κόσμο ,τον ασθενή και τη δημόσια υγεία. Επίσης ευχαρίστησαν το προσωπικό ,για την προσπάθεια που καταβάλλουν ,για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ιατρών της Αθήνας.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΙΣΑ  Γ. Πατούλης, μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:

«Ο ΙΣΑ είναι το σπίτι των γιατρών της Αθήνας και ανταποκρίθηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει τόσο η κοινωνία των πολιτών όσο και ο ιατρικός κόσμος, σε όλες τις κρίσιμες περιόδους της Ελλάδας ,σε μια ιστορική διαδρομή 93 ετών που μας κάνει υπερήφανους. Δεσμευόμαστε με το νέο ΔΣ να συνεχίσουμε τον αγώνα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματα του ιατρικού κόσμου στην κρίσιμη αυτή συγκυρία που διανύουμε καθώς και του ασθενή που έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας ».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν