Σε εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ άνθρωποι της Υγείας

  • Iatropedia
Μετράμε ανάποδα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και ήδη τα κόμματα έχουν καταρτίσει τις λίστες τους μην ξεχνώντας ότι οι άνθρωποι της Υγείας είναι "γερό χαρτί" και πρέπει να μπουν σε εκλόγιμες θέσεις! Έτσι, στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τα περισσότερα από τα προβεβλημένα πρόσωπα στην Υγεία και την Πρόνοια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ φιγουράρουν σε περίοπτες θέσεις.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Ο τέως υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι στην δεύτερη θέση της λίστας στη Β' Αθηνών, την ώρα που πρώτος στο ψηφοδέλτιο στο Νομό Ρεθύμνης είναι ο «συγκάτοικός του» στην Αριστοτέλους και τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

Εξάλλου, στην 5η θέση του ψηφοδελτίου για την Β' Αθηνών, συναντάμε το όνομα του Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος κατείχε μέχρι τον Ιούλιο την θέση του υπουργού Εργασίας.

Ενώ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε υψηλή θέση ξεχωρίζει και το όνομα της κας Θ. Φωτίου, η οποία και διετέλεσε αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τέλος, ακριβώς μετά τον Αλέξη Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ηρακελίου Κρήτης βλέπουμε το όνομα του γιατρού. Ιωάννης Μιχελογιαννάκης και -έκπληξη- στην 20η θέση του ψηφοδελτίου της Β' Αθηνών κ. Οδυσσέα Βουδούρη που είναι γιατρός και επί πολλά χρόνια πρόεδρος στους Γιατρούς του Κόσμου.