Σε αυτοδίκαιη αργία ο γιατρός του Ευαγγελισμού με το φακελάκι! Όλες οι εξελίξεις

  • Iatropedia
Σε αυτοδίκαιη αργία έθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης τον γιατρό που κατηγορείται για χρηματισμό στον Ευαγγελισμό ο υπουργός Υγείας.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Νέα διάσταση παίρνει και πάλι η υπόθεση του καρδιοχειρουργού του Ευαγγελισμού που φέρεται να πήρε φακελάκι από συγγενείς του άτυχου 67χρονου που έχασε τελικώς τη ζωή του.

Ο γιατρός που εμφανίζεται να μη χειρουργούσε τον ασθενή επί 18 ημέρες με σκοπό να εισπράξει πρώτα μαύρα χρήματα μπήκε σε αυτοδίκαη αργία το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από σχετική εντολή του υπουργού Υγείας.

Και αυτό επειδή ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ που είχε ξεκινήσει η διοίκηση του Ευαγγελισμού η οποία και στέλνει την υπόθεση για περαιτέρω έλεγχο στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

Να σημειωθεί ότι ο γιατρός είχε μεπι ήδη σε καθεστώς παύσης καθηκόντων μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Στο απολογητικό του υπόμνημα προς τη διοίκηση του Ευαγγελισμού, υπόμνημα που αποκάλυψε το iatropedia.gr (διαβάστε το εδώ) ούτε λίγο ούτε πολύ έριχνε τις ευθύνες στους συγγενείς του άτυχου 67χρονου, καθώς υποστήριζε πως με δική τους πρωτοβουλία του έδωσαν χρήματα.

Στη συνέχεια τα λεφτά βρέθηκαν στην …τσέπη του επειδή επιχείρησε να τα κρύψει πάνω από το τραπέζι όταν μέσα στο γραφείο μπήκε συνάδελφός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται νέες τιμές σε όλα τα φάρμακα! Ποιος χάνει ποιος κερδίζει

Πρόεδρος φαρμακοποιών κατά Βορίδη για τα γενόσημα! «Υπό σύγχυση ο υπουργός για τα φάρμακα»

Εφημερίες για γερά νεύρα στο ΕΣΥ: γεύματα με …σκουλήκια στους γιατρούς! Τι βρέθηκε σε πιάτο

Πράσινες» αιχμές κατά της αξιολόγησης! Τα κομματικά ρουσφέτια και η αντικειμενικότητα στο ΕΣΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ