«Ρουσφέτια στο ΚΕΕΛΠΝΟ» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

  • Γιάννα Σουλάκη
ΠΟΕΔΗΝ
Με δικαιολογητικά απευθείας στο ΚΕΕΛΠΝΟ και σε ... κόλα Α4, υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ,  ότι διεξάγεται η προκήρυξη για την κάλυψη 1.575 θέσεων εργασίας με 18μηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου και μέσω του προγράμματος "ΦΙΛΟΣ".

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους: «Για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες, προκηρύχτηκαν Διοικητικοί Υπάλληλοι, Επαγγελματίες Υγείας, Πληρώματα ασθενοφόρων, Μεταφραστές κα. Οι υποψήφιοι υπέβαλλαν τα δικαιολογητικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα σε κόλλα αναφοράς Α4 επισήμαναν εγγράφως με τη σειρά τα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν. Η επεξεργασία των αιτήσεων των υποψηφίων έγινε από Επιτροπή που διορίστηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ», λέει η ΠΟΕΔΗΝ.

ΠΟΕΔΗΝ: Αντιδράσεις από υποψηφίους

Αρκετοί ήταν η υποψήφιοι, υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μετά την έκδοση προσωρινών πινάκων καταγγέλλουν ότι δεν υπολογίστηκαν τα μόρια με βάση τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν: «Εξαιτίας αυτού καταγγέλλουν ότι βρίσκονται εκτός του προσωρινού καταλόγου επιτυχόντων του διαγωνισμού. Απευθύνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η απάντηση που πήραν ήταν σε μία κόλλα Α4 να εγγράψουν την ένστασή τους και με παράβολο 20€ να την αποστείλουν στο ΑΣΕΠ. Πολλοί υποψήφιοι θεώρησαν μάταιη αυτή τη διαδικασία ενστάσεων».

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά από την κυβέρνηση, «εάν εννοεί όσα λέει για αξιοκρατία των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ακυρώσει τον προσωρινό κατάλογο επιτυχόντων και η επεξεργασία των αιτήσεων να γίνει από την Ανεξάρτητη Αρχή του ΑΣΕΠ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν