Ρευστό στο Νοσοκομείο Ζακύνθου για να μην μπει λουκέτο!

Αυξάνει τον προυπολογισμού του νοσοκομείου Ζακύνθου το υπουργείο Υγείας προκειμένου το νοσηλευτικό ίδρυμα να μη βάλει λουκέτο.

Όπως έγινε γνωστό με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, ενισχύθηκε ο κωδικός των Προμηθειών και Υπηρεσιών Υγείας του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Ζακύνθου κατά 880.411 Ευρώ και πλέον ανέρχεται στα 2.150.000 Ευρώ.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες γιατροί και εργαζόμενοι είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ότι το νοσοκομείο μπορεί να έβαζε λουκέτο εξαιτίας της περιορισμένης χρηματοδότησης.

Ειδικότερα τόσο εργαζόμενοι όσοι και τοπικοί παράγοντες είχαν επισημάνει το πρόβλημα λέγοντας ότι έως το τέλος του μήνα το νοσηλευτικό ίδρυμα θα έμενε ακόμη και χωρίς τρόφιμα για τους ασθενείς καθώς τα μετρητά τελείωναν και μαζί τους και τα αποθέματα.

Πάντως ήδη το νοσοκομείο παρουσιάζει ελλείψεις σε φάρμακα και βασικό υγειονομικό υλικό έως ότου τουλάχιστον φθάσει το νέο κονδύλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν