«Ψευτογιατρός»: Βίντεο ντοκουμέντo από το 2006 μαρτυρά την πολύχρονη δράση του – Υποσχόταν θεραπείες χιλιάδων ευρώ

  • Iatropedia newsroom
ψευτογιατρός
Από το 2006 η εκπομπή "Αποδείξεις" είχε εντοπίσει την παράνομη και επικίνδυνη δράση του ψευτογιατρού.

Ένα ρεπορτάζ που έγινε για την εκπομπή «Αποδείξεις» το 2006 (!) δείχνει ότι από τότε, ο «ψευτογιατρός» υποσχόταν θεραπείες για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, ζητώντας χιλιάδες ευρώ από τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Όπως θα ακούσετε στο ντοκουμέντο που δημοσιοποιεί η εκπομπή «LiveNews», ο άνθρωπος αυτός ζητούσε το 2006 από ασθενή, 8 με 10.000 ευρώ για… pet scan και… πεπτίδια.

«Το ακριβό είναι το καλύτερο. Τα 4 pet scan έχει 3.000 ευrώ. Τα πεπτίδια όλα μαζί να κάνουν 3.000 – 4.000 ευρώ., 5.000 max. 8 και να κάνει και το μπλοκάρισμα γύρω στις 2.000 ευρώ. Που σημαίνει 8 – 10. Αυτό είναι όλο. Κατάλαβες; 25.000 θέλουν τα κύτταρα. Εκεί δε μπορούμε να βάλουμε χέρι», αναφέρει ο επιτήδειος ψευτογιατρός.

Με απλά λόγια, όπως θα ακούσετε να λέει στο βίντεο, ο άνθρωπος αυτός ζητούσε 45.000 ευρώ για να θεραπεύσει ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μάλιστα, από τότε, το μακρινό 2006, πριν από 17 χρόνια δηλαδή, σε μία από τις συναντήσεις με τον «ψευτογιατρό» ήταν παρών και ο Γερμανός που σήμερα φέρεται να είναι ο συνεργός του.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο «ψευτογιατρός» τότε, όχι μόνο ισχυριζόταν ότι ήταν γιατρός αλλά και ότι είχε… επώνυμους πελάτες. Συγκεκριμένα, είχε ισχυριστεί ότι ήταν γιατρός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Πηγή: Newsit.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν