Προσλήψεις στα γρήγορα σε ΕΚΑΒ ΟΚΑΝΑ ΚΕΘΕΑ αλλά και δημόσια νοσοκομεία

  • Iatropedia
Oι πρώτες 912 θέσεις θα προκηρυχθούν τις επόμενες ημέρες και άλλες 1.760 αναμένεται να εγκριθούν από το ΑΣΕΠ στις αρχές του 2016. Μάλιστα ο πρώτος διαγωνισμός για 912 θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού έχει ήδη αποσταλεί στο ΑΣΕΠ.Προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν εξάλλου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί) και στο αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης, στον ΟΚΑΝΑ και στο ΚΕΘΕΑ.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Σε δύο προκηρύξεις, αναλόγως των ζητούμενων ειδικοτήτων, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος διαγωνισμός, τα στοιχεία του οποίου έχουν αποσταλεί ήδη στον ΑΣΕΠ… Πρόκειται για προσλήψεις-εξπρές σε ΕΚΑΒ, ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ και δημόσια νοσοκομεία που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες σε προσωπικό.

Εξ αυτών, 712 θέσεις αφορούν σε νοσηλευτικό προσωπικό και 200 σε διάφορες άλλες ειδικότητες, μεταξύ των οποίων νοσοκόμοι, τραυματιοφορείς, ραδιολόγοι, βοηθοί θαλάμου, μαίες και λοιπό βοηθητικό προσωπικό.

Αμέσως μετά, κατά το πρώτο 3μηνο του 2016 θα ακολουθήσει η προκήρυξη των υπόλοιπων 1.760 θέσεων, εκ των οποίων οι 1.000 θέσεις αφορούν σε διάφορες ιατρικές ειδικότητες, 600 για την ενίσχυση μονάδων του ΕΣΥ και 100 θέσεις στην ειδικότητα διασωστών και πληρωμάτων ασθενοφόρων στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ.

Σε αυτήν την φάση θα πραγματοποιηθούν και προσλήψεις στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στον ΟΚΑΝΑ και στο ΚΕΘΕΑ.