Προσφορά καρδιάς στο ορφανοτροφείο Βόλου

  • Iatropedia
Ποδήλατα, βιβλιοθήκες, ακόκα και πίνακες ζωγραφικής για τα δβωμάτια των παιδιών προσέφεραν με προσωπική εργασία εργαζόμενοι φαρμακευτικής εταιρίας.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Έφτιαξαν και παρέδωσαν χρηστικά αντικείμενα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των παιδιών στο Ορφανοτροφείο του Βόλου. Ο λόγος για εργαζόμενους σε μεγάλη πολυεθνική φαρμακευτική οι οποίοι κατασκεύασαν 27 ποδήλατα, ένα για κάθε ένα από τα παιδιά του Ιδρύματος, καθώς και 13 βιβλιοθήκες, τις οποίες τις γέμισαν με βιβλία για τα δωμάτια των παιδιών, 13 πίνακες που θα διακοσμήσουν τα δωμάτιά τους και προετοίμασαν φαγητό για όλα τα παιδιά του Ορφανοτροφείου. Όλα τα παραπάνω παραδόθηκαν στην πρόεδρο του Ορφανοτροφείου κ. Σοφία Ιωάννου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Haseeb Ahmad, στο πλαίσιο μιας σεμνής τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Πορταριάς.

Το ορφανοτροφείο Βόλου μετράει 120 χρόνια. Φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 5-18 ετών τα οποία μπορεί να είναι ορφανά και από τους 2 γονείς ή μόνο από τον πατέρα ή μόνο από την μητέρα, εγκαταλειμμένα, άπορα κτλ. Καλύπτει δε τις βασικές ανάγκες των παιδιών σε στέγαση, τροφή, ένδυση και υπόδηση και ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

Μπορείτε να δείτε το video της δράσης εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κοινωνικό έργο της Novartis Hellas