Προσαγωγές γιατρών στο όνομα της… Μέρκελ! Τι λέει προσαχθείς γιατρός μέσα από τη ΓΑΔΑ

  • Iatropedia
Σε προσαγωγές γιατρών που επιχειρούσαν να κατέβουν στη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε αστυνομία χωρίς μάλιστα να έχουν σημειωθεί επεισόδια. Για εκφοβισμό κάνει λόγο ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας ενώ ένας εκ των προσαχθέντων γιατρός του Αγίου Σάββα μιλά στο iatropedia για την περιπέτεια που έζησε.

Χωρίς να έχει σημειωθεί κανένα επεισόδιο και ενώ ομάδα γιατρών ανέβαινε με τα πόδια προς το Σύνταγμα μέσω της οδού Ερμού, άνδρες της αστυνομίας και συγκεκριμένα της ομάδας ΔΙΑΣ , μπήκαν μέσα στο πλήθος και συνέλαβαν τον Κώστα Καταραχιά, μέλος της ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και γραμματέα του σωματείου των εργαζομένων του Αγίου Σάββα.

Ο κ.Καταραχιάς από τον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, περιγράφει στο iatropedia: “είχαμε ραντεβού με ένα μπλοκ εργαζομένων του Αγίου Σάββα και ανεβαίναμε στη διαδήλωση από τον πεζόδρομο της Ερμού. Λίγο πριν το τέλος του δρόμου ομάδα ΔΙΑΣ, μου έκλεισε το δρόμο, αναίτια, επειδή κρατούσα μια ντουντούκα και με πήγαν άκρη. Με κρατούσαν, άνοιξαν την τσάντα μου και πήραν την ταυτότητά μου. Την ίδια ώρα όμως μαζεύτηκε κόσμος γύρω μας από συγκεντρωμένους λέγοντας ότι είναι αναίτια η σύλληψη.

Με τραβήξανε και με πήγανε στη ΓΑΔΑ στον 11ο όροφο.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής μου, επικρατούσε ένα κλίμα εκφοβισμού καθώς οι αστυνομικοί που με είχαν περικυκλώσει έλεγαν συνεχώς ότι “θα μας τσακίσουν όποιοι και να είμαστε” και διάφορες άλλες απειλητικές εκφράσεις”.

Ο κ.Καταραχιάς, περιγράφει πως δεκάδες άλλοι διαδηλωτές βρίσκονταν μαζί του στον 11ο όροφο, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος αφού δεν είχαν προβεί σε καμία παράνομη ενέργεια.

“Επικρατεί όργιο εκφοβισμού αφού συλλαμβάνουν γιατρούς που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Ο σκοπός τους είναι να εκφοβίσουν τον κόσμο” δηλώνει στο iatropedia ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας.

Δήμητρα Ευθυμιάδου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν