Προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center σε προνομιακές τιμές

  • Iatropedia
Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center
Με βασικό στόχο να ενισχύσει το μήνυμα ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει στοχευμένα πακέτα καρδιολογικού ελέγχου σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, κατόπιν ραντεβού που θα κλειστούν έως τις 15 Μαρτίου 2019.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης που απευθύνεται στο γενικό κοινό, τα Καρδιολογικά Τμήματα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center έχουν, ειδικότερα, καταρτίσει και προσφέρουν τα εξής πακέτα προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου:

  • Βασικός Καρδιολογικός Έλεγχος: Καρδιολογική εκτίμηση & Ηλεκτροκαρδιογράφημα – 20€
  • Βασικός Καρδιολογικός Έλεγχος Plus: Καρδιολογική εκτίμηση & Ηλεκτροκαρδιογράφημα & Triplex Καρδιάς – 60€
  • Premium Καρδιολογικός Έλεγχος: Καρδιολογική εκτίμηση & Ηλεκτροκαρδιογράφημα & Triplex Καρδιάς & Τεστ Κοπώσεως – 85€
  • Καρδιολογικό Mini Check Up: Καρδιολογική εκτίμηση – Ηλεκτροκαρδιογράφημα – Γενική Αίματος – Σάκχαρο – Ουρία – Κρεατινίνη – Ολική Χοληστερόλη – HDL – LDL – SGOT – SGPT – 35€

Σε περίπτωση που απαιτηθεί Holter Ρυθμού ή Πιέσεως ισχύει για όλους τους εξεταζόμενους επίσης προνομιακή τιμή 45€ για κάθε μέτρηση.

Για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00-16:00) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση callcenterop@dunant.gr από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 έως και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.