Πρέβεζα: Ένας ακόμη άνθρωπος ξεψύχησε περιμένοντας ασθενοφόρο

  • Γιάννα Σουλάκη
ΕΚΑΒ
Σε καρότσα αγροτικού διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας 55χρονος άνδρας, καθώς το ασθενοφόρο δεν ήταν διαθέσιμος. Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε...

Δριμύ κατηγορώ από τους συγγενείς 55χρονου άνδρα από την Πρέβεζα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χωρίς να προλάβει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός και μάλιστα σε καρότσα αγροτικού, μετά από κινητοποίηση στην περιοχή που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, ενώ αναμένεται και η απάντηση του ΕΚΑΒ.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Σταυροχώρι στην Πρέβεζα. Ο άτυχος άνδρας καθώς οδηγούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε άκρη το αυτοκίνητό του και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως κάτοικος της περιοχής κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο ωστόσο καθυστερούσε.

Σύμφωνα με το kanalakinews.gr o 55χρονος τελικά μεταφέρθηκε με αγροτικό στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου με τους διασώστες και τους γιατρούς να προσπάθησαν για αρκετή ώρα να επαναφέρουν τον άνδρα στη ζωή χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και στην περιοχή μιλούσαν για έναν εξαίρετο άνθρωπο που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.