Πράξεις αγάπης στηρίζουν τα δημόσια νοσοκομεία- Η τελευταία δωρεά από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

  • Iatropedia
Οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής "Ανοιχτή Αγκαλιά" παρέδωσαν εξοπλισμό μηχανικής υποστήριξης στη Μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», αξίας 120.000 ευρώ. Βασικοί υποστηρικτές ήταν ο Όμιλος ΟΤΕ-COSMOTE και η PFIZER Hellas.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Στην τελετή παράδοσης παρέστησαν εκπρόσωποι της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» και του νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE και τη PFIZER Hellas για την ευγενική συμμετοχή και αρωγή τους στη δωρεά των ιατρικών μηχανημάτων.

Οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου ευχαρίστησαν για την σημαντική προσφορά κι εξήγησαν το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός στις Μονάδες, ενώ η πρόεδρος της Ανοιχτής Αγκαλιάς, Γιολάντα Βλάχου αφού ευχαρίστησε τους βασικούς υποστηρικτές και τους απένειμε ειδική αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους, επεσήμανε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας σήμερα, καθώς βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα άλλη μια προσπάθεια της Ανοικτής Αγκαλιάς με σκοπό πάντα να συμβάλλουμε στη βελτίωση της περίθαλψης των νοσηλευόμενων παιδιών στα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας μας. Την επιτυχία αυτή την οφείλουμε σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας, αλλά ιδιαίτερα στους βασικούς υποστηρικτές που πιστεύουν στο όραμά μας και είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι μας»».