Που πήγε η γιατρός Νατάσα την περασμένη εβδομάδα;

  • Iatropedia
Η γιατρός πλέον Νατάσα Παζαίτη Καραμανλή δεν κρύβει τις επιστημονικές της γνώσεις και με την κάθε ευκαιρία εμφανίζεται δημόσια με την επαγγελματική της ιδιότητα. Που πήγε την περασμένη εβδομάδα;

Η χειρουργός πια Νατάσα Παζαίτη μέλος πλέον της… ελληνικής επιστημονικής κοινότητας δε διστάζει να εμφανίζεται σε επιστημονικά συνέδρια προκειμένου να παρουσιάζει μελέτες ή και τις απόψεις της για ιατρικά ζητήματα.

Την περασμένη εβδομάδα οι παραβρισκόμενοι στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής και Διεθνούς Χειρουργικού Φόρουμ 2012, κυρίως καθηγητές πανεπιστημίου από Ελλάδα και εξωτερικό, εξεπλάγησαν όταν είδαν στο βήμα την πρώην πρώτη κυρία της χώρας Νατάσα Παζαίτη.

Η κ.Παζαίτη στην ομιλία της αναφέρθηκε εκτενώς σε θέματα χειρουργικής μαστού εκφράζοντας τη δική της εμπειρία.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 1500 σύνεδροι, ιατροί χειρουργοί και ιατροί άλλων ειδικοτήτων, καθώς και περισσότεροι από 150 φοιτητές ιατρικής, ενώ διακεκριμένοι επιστήμονες από το εξωτερικό ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρόσκληση , συμμετείχαν ως ομιλητές στο κεντρικό πάνελ του συνεδρίου, αλλά και στα επιμέρους «τραπέζια» συζήτησης.

Δήμητρα Ευθυμιάδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν