Πως θα αποκτήσετε το τέλειο πρόσωπο των σταρ;

  • Iatropedia
Κάθε φορά που κοιτάτε φωτογραφίες από τις σταρ του Χόλιγουντ αναρωτιέστε αν είχε κέφια ο Θεός όταν τις έπλασε ή ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της τέλειας ομορφιάς τους. Πρόσωπο αψεγάδιαστο λαμπερό χωρίς ίχνος ρυτίδας. Ωστόσο η χαλάρωση αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στην αισθητική του προσώπου σε γυναίκες και άντρες, συνήθως μετά την ηλικία των 40. Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο για μια νέα μέθοδος διόρθωσης χαλάρωσης προσώπου χωρίς νυστέρι και τομές.

Του Αθανάσιου Χριστόπουλου

Πλαστικού Χειρουργού

Μια νέα μέθοδος διόρθωσης χαλάρωσης προσώπου χωρίς νυστέρι, η PolyFiber Lifting, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε ως τώρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Δοκιμασμένο και ασφαλές

Για τη νέα θεραπεία χρησιμοποιούνται ίνες πολυγαλακτικού, ένα πολύ δοκιμασμένο υλικό και έχει αποδείξει την ασφάλειά του. Με το PolyFiber Lifting δημιουργείται νέα εσωτερική στήριξη στο δέρμα του προσώπου και ίνες κολλαγόνου.

Απλά, γρήγορα, χωρίς νυστέρι, χωρίς αναισθησία

Η τοποθέτηση των ινών πολυγαλακτικού είναι απλή και γίνεται στο χώρο του ιατρείου, χωρίς να απαιτείται γενική αναισθησία. Η διαδικασία διαρκεί συνήθως 20 λεπτά και το άτομο μπορεί να εμφανιστεί άμεσα στο περιβάλλον του.

Διάρκεια και χαμηλό κόστος

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Το κόστος είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με το κόστος του Face Lifting.

«Αυτό που θέλουν οι γυναίκες»

Ανέκαθεν αναζητούσαμε μια διαδικασία που να είναι απλή, γρήγορη, χαμηλού κόστους ασφαλής και φυσικά αποτελεσματική, για να αντικαταστήσουμε το κλασικό Face Lift. Τώρα μπορούμε να εφαρμόσουμε τη διαδικασία PolyFiber Lifting για να επιτύχουμε «αυτό που θέλουν οι γυναίκες» για να αντιμετωπίσουμε με χαλάρωση στο πρόσωπό τους.

Που κάνουμε PolyFiber Lifting

Η διαδικασία λειτουργεί ως διόρθωση αλλά και ως πρόληψη ώστε να μην υπάρχει επιδείνωση της χαλάρωσης.

Οι περιοχές, που μπορούν να βελτιωθούν με τη μέθοδο PolyFiber Lifting είναι οι παρειές (μάγουλα), ο λαιμός, τα ζυγωματικά, οι ρυτίδες στο άνω και κάτω χείλος.

Ο συνδυασμός της ευκολίας της διαδικασίας, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας και του χαμηλού κόστους κάνει τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε PolyFiber Lifting να είναι διατεθειμένα να επαναλάβουν τη διαδικασία ακριβώς διότι έχουν ικανοποιηθεί από τα αποτελέσματα.

Αθανάσιος Χριστόπουλος

Πλαστικός Χειρουργός

Μέλος της Παγκόσμιας Εταιρίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Laser Αισθητικής Χειρουργικής (ESLAS), της Ελλ. Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρίας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής

www.athanasioschristopoulos.com

email: anaplasis@a-a.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκτήστε τέλειο βλέμμα χωρίς νυστέρι!

Το παιδί έχει πεταχτά αυτιά: Τι να κάνω;

Πότε η μαμά θέλει τον πλαστικό της;

Χρήσιμες συμβουλές για… στήθος νεανικό!