Πως έχασε τη δουλειά του ο παρουσιαστής. ΒΙΝΤΕΟ για γέλια και για κλάματα

  • Iatropedia
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι ένα βίντεο για γέλια μα πολύ περισσότερο ένα βίντεο για κλάματα. Θα μπορούσε να είναι και ένας χρήσιμος οδηγός για το “πως μπορείτε να χάσετε τη δουλειά σας στην τηλεόραση”. Η ιστορία είναι απλή. Ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού σόου “ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ” στην Ολλανδική τηλεόραση, Έρικ Χάρτμαν, κατάφερε να χάσει τη δουλειά του από τη μια στιγμή στην άλλη. Στην μοιραία, τελευταία του εκπομπή, θέμα της οποίας ήταν τα ιατρικά λάθη, είχε καλεσμένους ανθρώπους που είχαν πέσει θύματα των γιατρών τους και από κάποιο ιατρικό λάθος είχε καταστραφεί η ζωή τους. Το τι έγινε δείτε το αμέσως...

Η εκπομπή μεταδιδόταν σε ζωντανή σύνδεση. Στο στούντιο ο Χάρτμαν είχε καλεσμένους 2 ανθρώπους, θύματα ιατρικών λαθών, ενώ και από το κοινό πολλοί ήταν εκείνοι που κάποιο ιατρικό λάθος είχε καταστρέψει τη ζωή τους. Η συνέντευξη ξεκινάει κανονικά με την κυρία στην αναπηρική καρέκλα να αφηγείται την περιπέτεια που την καθήλωσε και κάποια στιγμή έρχεται η σειρά του επόμενου θύματος να μιλήσει. Η λεπτή φωνή του την οποίο προφανώς ο Χάρτμαν δεν είχε ακούσει πριν ξεκινήσει η εκπομπή, του δημιούργησε ένα νευρικό γέλιο το οποίο δεν μπορούσε να σταματήσει.

Αντί να ηρεμήσει ο παρουσιαστής, σε κάθε λέξη του καλεσμένου του, γελούσε όλο και πιο δυνατά. Κάποιες φορές έκανε προσπάθεια να σοβαρευτεί, αλλά το νευρικό γέλιο δεν μπορεί να νικηθεί. Όταν με τα πολλά ο Χάρτμαν κατάφερε να ηρεμήσει, αποφάσισε να δώσει το λόγο στο κοινό προκειμένου να μην ακούει τη τσιριχτή φωνή του καλεσμένου του. Τον λόγο πήρε κάποιος κύριος που από ένα ιατρικό λάθος σε μια επέμβαση ρουτίνας, του διέλυσαν τις φωνητικές χορδές. Το τι συνέβη στο στούντιο δεν φαντάζεστε, παρά μόνο όταν δείτε ολόκληρο το βίντεο. Αυτή ήταν και η τελευταία εκπομπή του Ολλανδού παρουσιαστή.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως θα καταλάβετε όταν σας λένε ψέμματα. ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι προστατεύουν από τη γρίπη τα παιδάκια στη Σιβηρία. ΒΙΝΤΕΟ

Τα νυχτερινά “βάσανα” ενός πατέρα. Χιουμοριστικό ΒΙΝΤΕΟ

Ζωή δίχως σωματικό πόνο- ΒΙΝΤΕΟ

Άλλαξε σχολείο εξαιτίας μιας δερματικής ασθένειας- ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το παιδάκι που οι μύες του γίνονται κόκαλα

Δείτε το παιδί που έμενε 24 ώρες το 24ωρο, άυπνο -BINTEO