Πως απομακρύνθηκε από το “Ε.Βενιζέλου” η αν.διοικήτρια με το πλαστό πτυχίο! Όλο το παρασκήνιο

  • Iatropedia
Από το... ''μικροσκόπιο πέρασε'' ο φάκελος της αναπληρώτριας διοικήτριας στο Μαιευτήριο ''Έλενα Βενιζέλου'' προκειμένου να διαπιστωθεί αν διέθετε τα προβλεπόμενα τυπικά προσόντα για τη θέση αυτή.

Όλα ξεκίνησαν μετά από επώνυμη καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη στην οποία υποστηριζόταν ότι η αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου «ΕΛΕΝΑ» δεν διαθέτει τα προβλεπόμενα από το νόμο τυπικά προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση.

Η Αρχή, με έγγραφό της, ζήτησε διευκρινίσεις από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, καθώς επίσης αντίγραφο του φακέλου της εμπλεκόμενης για έλεγχο.

Αντί αυτού, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας διενήργησαν οι ίδιες έλεγχο γνησιότητας του τίτλου σπουδών της αναπληρώτριας Διοικήτριας και διαπίστωσαν ότι ο κατατεθείς στο διαγωνισμό τίτλος σπουδών δεν ήταν γνήσιος.

Στη συνέχεια, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας διαβεβαίωσε εγγράφως τον Συνήγορο του Πολίτη ότι θα προβεί στην ανάκληση του διορισμού της εμπλεκόμενης αναπληρώτριας Διοικήτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται 5ευρω χαράτσι και στο ΠΕΔΥ; Τι είπε ο Άδωνις

Άδωνις: “Κανείς δεν ξέρει πόσοι ακριβώς είναι οι ανασφάλιστοι”! Σε τρεις εβδομάδες η καταγραφή

Νέα σενάρια …ανασχηματίζουν Άδωνι! Τι δηλώνει ο ίδιος. Όλο το παρασκήνιο

«Ντριν» και ευρώ από σήμερα για ραντεβού με γιατρό στο ΠΕΔΥ! Ξεκινούν τα τηλεφωνικά ραντεβού