Πόρτα στη Χρυσή Αυγή από τον Ευαγγελισμό! Γιατί εκνευρίστηκαν οι εργαζόμενοι;

  • Iatropedia
Ακόμη και τους φιλήσυχους εργαζόμενους του Ευαγγελισμού που πραγματοποιούν πολύ συχνά ειρηνικές κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, κατόρθωσε να εκνευρίσει η Χρυσή Αυγή. Γιατί βγήκαν από τα …ρούχα τους οι εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού και γιατί δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στο Νοσοκομείο;

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ότι το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας ο Ευαγγελισμός παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και κονδυλίων είναι λίγο πολύ γνωστό. Ότι οι εκατοντάδες εργαζόμενοί του συχνά πυκνά προχωρούν σε επισχέσεις, κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για να ευαισθητοποιήσουν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας μπας και βάλει το χέρι στην τσέπη και δεν κλείσουν κι άλλες κλινικές, είναι επίσης λίγο πολύ γνωστό.

Αυτό όμως που δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό είναι το γεγονός ότι η εθνικιστική οργάνωση εμφανίστηκε πρόσφατα να ζητά πληροφορίες κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο για τις ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο, πράγμα που εκνεύρισε δεόντως το Σωματείο των Εργαζομένων του Ευαγγελισμού.

Το Σωματείο με επιστολή του στο Διοικητή του Νοσοκομείου αποσαφηνίζει ότι η οργάνωση είναι ανεπιθύμητη για εκείνους στο Νοσοκομείο και υπογραμμίζει χαρακτηριστικά με σκληρό τρόπο: «Καλούμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να μη δώσει κανένα στοιχείο στους ρατσιστές, οπαδούς των Ναζί».

Μάλιστα όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι: «Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό, νεοναζιστικό κόμμα των οπαδών του Χίτλερ, των τραμπούκων και των ταγμάτων εφόδου κατά μεροκαματιάρηδων βιοπαλαιστών μεταναστών, εμφανίζεται στον …κοινοβουλευτικό έλεγχο με ερώτηση της προς τον υπουργό Υγείας να κόπτεται για τις ελλείψεις προσωπικού στον Ευαγγελισμό».

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι «η πολιτική που υπηρετούν πιστά αυτοί και τα άλλα κόμματα της αστικής διαχείρισης είναι που διαλύει το δημόσιο σύστημα υγείας και το παραδίδει βορά στα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών και του μεγάλου κεφαλαίου που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας».

Ξεκαθαρίζουν τέλος ότι: «Θα μας βρουν μαζικά και οργανωμένα απέναντί τους όπου κι όποτε τολμήσουν να εμφανιστούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν