«Πόρτα» έφαγαν κυριολεκτικά στο υπουργείο Οικονομικών οι εκπρόσωποι ΑΔΕΔΥ-ΠΟΕΔΗΝ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Δεν κατάφερα να δουν τον υπουργό Οικονομικών, ούτε εκπρόσωπό του, ούτε και στην διαδικασία αυτή έσπασαν κάποια γυάλινη πόρτα... Αυτό ξεκαθαρίζουν από την ΠΟΕΔΗΝ σχολιάζοντας τι συνέβη σήμερα κατά την διαμαρτυρία τους μαζί με την ΑΔΕΔΥ για τα βαρέα και ανθυγιεινά.

Διαβάστε τι αναφέρουν από την ΠΟΕΔΗΝ:

Για άλλη μια φορά, ο υποτίθεται «αριστερός» υπουργός κος Τσακαλώτος το έβαλε στα πόδια και δεν θέλησε να δει αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών κατά την χθεσινή κινητοποίηση και την συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που καταβάλαμε οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και των Ομοσπονδιών, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός του Υπουργείου για να μας κλείσει ραντεβού με το Υπουργό, προκειμένου να συζητήσουμε την τύχη του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας που περικόπτεται τέλος Φλεβάρη και την ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα που την δικαιούμαστε λόγω της ενοποίησης των Ασφαλιστικών Ταμείων και επειδή η δουλειά μας είναι κατά γενική ομολογία Βαριά και Ανθυγιεινή. Επίσης τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση για την επαναχορήγηση των επιδομάτων Δώρων και Εορτών καθώς επίσης και των αναδρομικών.

Κανένα από τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ δεν εισχώρησε στο υπουργείο Οικονομικών και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το σπάσιμο της γυάλινης πόρτας. Η διαμαρτυρία μας περιορίστηκε έξω από τα κάγκελα του Υπουργείου τα οποία ήταν κατεβασμένα. Στελέχη της ΑΔΕΔΥ και των Ομοσπονδιών ζητήσαμε να κλειστεί ραντεβού με τον Υπουργό Οικονομικών, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Θα επανέλθουμε στο Υπουργείο Οικονομικών.

Αν είναι δυνατόν μια κυβέρνηση που θέλει να λέγεται «αριστερή» να αρνείται τον διάλογο με τους εκπροσώπους εκατοντάδων χιλιάδων εργαζόμενων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν