Πολλές οι πιθανότητες επιστροφής Κουρουμπλή στην Αριστοτέλους

  • Iatropedia
Κάποιοι "καρδιοχτυπούν" τις τελευταίες ώρες καθώς σύντομα θα αρχίσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα από το γραφείο του επανεκελεγέντος πρωθυπουργού που επιλέγει πρόσωπα για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Η επάνοδος στην Αριστοτέλους της προηγούμενης ηγεσίας -ίσως με μία μόνο αλλαγή αλλά όχι του υπουργού- είναι σήμερα το πιο πιθανό σενάριο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του iatropedia με τον τέως υπουργό υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, και στο ερώτημα αν έχει κάποια σχετική πληροφόρηση, η απάντησή του ήταν ότι δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα…

Ωστόσο, τόσο δημοσιογραφικές πληροφορίες όσο και «μηνύματα» από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ «δείχνουν» Κουρουμπλή εκτός κι αν υπάρξει κάποια εμπλοκή της τελευταίας στιγμής και έχουμε εκπλήξεις…

Μην ξαχνάμε ότι κάποιοι βλέπουν με καλό μάτι τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας, Θάνο Δημόπουλο και τον προτείνουν για μια θέση στην νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί αύριο.

Την τελευταία λέξη βέβαια θα την πει ο κ. Τσίπρας αφού ζυγίσει τις διάφορες απόψεις και σταθμίσει τα οφέλη της κάθε επιλογής… Ίδωμεν!