Πολύτιμες υπηρεσίες από το νέο Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων

  • Iatropedia
Με επικεφαλής τον παγκοσμίως καταξιωμένο και πρωτοπόρο στην επεμβατική καρδιολογία, κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, και μερικούς από τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες στον τομέα της καρδιολογίας, άνοιξε τις πύλες το Athens Heart Center στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Πρόκειται για μία ελπιδοφόρα νέα καρδιολογική πολυκλινική με κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και αρτιότητα σε επίπεδο επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε μερικές πολύ σημαντικές κλινικές όπως είναι:

Η Καρδιολογική Κλινική

Το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο

Το Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας & Βηματοδότησης

Οι Μονάδες Μυοκαρδιοπαθειών, Υπέρτασης, Στεφανιαίας Νόσου, Παχυσαρκίας και Παθολογικών Νοσημάτων

Τα Εργαστήρια Ηχοκαρδιολογίας και Κόπωσης

Το Εργαστήριο Ελέγχου Αρρυθμιών και

Το Εργαστήριο Πίεσης

Σε μια περίοδο που τα περιστατικά καρδιαγγειακών προβλημάτων παρουσιάζουν αύξηση στην χώρα μας (είναι χαρακτηριστικό ότι την δεκαετία 2002-2012 η αύξηση έφτασε στο 20%) οι Έλληνες πολίτες μπορούν να έχουν κορυφαία φροντίδα για οποιοδήποτε ζήτημα που αφορά την υγεία της καρδιάς τους, με τις υπηρεσίες του Πρότυπου Κέντρου Καρδιάς και Αγγείων. Οι τιμές μάλιστα έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να είναι στο χαμηλότερο δυνατόν επίπεδο.

Το Athens Heart Center και η επιστημονική ομάδα υπό τον καθηγητή κ. Στεφανάδη διοργανώνει Συνέδροι με θέμα “Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική 2015”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16/05 στο Αμφιθέατρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην Πλατεία του Κεφαλαρίου.