Πόλεμος Άδωνι- Βαρνάβα και στη μέση η Χρυσή Αυγή! Οι κατηγορίες οι απαντήσεις και ο Κασιδιάρης

  • Iatropedia
Σκληρή επίθεση στον υπουργό Υγείας εξαπέλυσε ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας κάνοντας λόγο για ιδεολογικούς δεσμούς του Άδωνι Γεωργιάδη με τη Χρυσή Αυγή. Πως ξεκίνησε ο πόλεμος…

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μια άνευ προηγουμένου σύγκρουση μεταξύ του υπουργού Υγείας και του προέδρου των Νοσοκομειακών Δημήτρη Βαρνάβα ξεκίνησε ανοικτά πια. Η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ενώ αφορμή για το νέο διαπληκτισμό δια των δηλώσεων ήρθε μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου όπου για άλλη μια φορά επιτέθηκε στον Δ.Βαρνάβα.

Ο κ.Γεωργιάδης άφησε αιχμές ότι η Ομοσπονδία ελέγχεται από τον πρόεδρο των γιατρών – με σαφείς αιχμές ότι προέρχεται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ- για να απαντήσει ο Δημήτρης Βαρνάβας: «Δεν έχουμε ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Ομοσπονδία». Και συμπλήρωσε: «Ο Υπουργός βγάζει αυτό το συμπέρασμα επειδή πιθανόν έχει εφαρμόσει ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Υπουργείο Υγείας». Συνεχίζοντας «δυστυχέστατα είναι Υπουργός Υγείας ο κ. Γεωργιάδης, του οποίου φυσικός χώρος είναι η Χρυσή Αυγή».

Ο ιδεολογικός καθοδηγητής του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Πλεύρης είναι κοινός με τον κ. Μιχαλολιάκο και οι πρακτικές του κ. Γεωργιάδη είναι κοινές με του Κασιδιάρη, δήώσε ο Δημήτρης Βαρνάβας λέγοντας πως ο Υπουργός Υγείας είναι «αχυράνθρωπο της τρόικα, που διεκπεραιώνει συμβόλαια θανάτου».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας λίγο αργότερα στον πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεν ήμουν Υπουργός Υγείας και ο κ. Βαρνάβας δεν ήταν Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, αυτά που είπε ο κ. Βαρνάβας σήμερα θα ήταν μηνύσιμα. Αλλά πιστεύω ότι ο φυσικός χώρος επιλύσεως των διαφορών μας δεν είναι τα δικαστήρια.

Δε θα απαντήσω σ’ ένα προς ένα, διότι είναι τόσο προσβλητικά για το πρόσωπό μου, που είναι παντελώς ανάξια απαντήσεως. Δεν πιστεύω ότι εκπροσωπούν τους γιατρούς. Είναι το παραλήρημα του κ. Βαρνάβα διότι απεδείχθησαν όλα όσα έλεγε εδώ και τρεις μήνες, φούσκες».

Βέβαια ο κ.Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου ότι συχνά πυκνά αναφέρεται στον κ.Βαρνάβα ως άνθρωπο του συγκεκριμένου κόμματος.

«Ξεπέρασε τα όρια. Δε θα τον ακολουθήσω σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τον κομματικό χώρο απ’ όπου προέρχεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άδωνις κατά Τσίπρα για το «τηλε-βιβλιοπώλης»! Οι εκπομπές που κόπηκαν και τα βιβλία

Σε απλά δωμάτια γεννούν οι Κερκυραίες! Καταγγελίες σοκ από τους γιατρούς

Τι κάνουν οι Έλληνες γιατροί στο Άμπου Ντάμπι;

Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν για την εποχική γρίπη!