Πολάκης: Σόου στην ΕΡΤ! Έψαχνε τα… ντουλάπια και διέψευσε την ηχογράφηση!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης διέψευσε κατηγορηματικά πως ηχογράφησε την συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα, δίνοντας... παράσταση στην δημόσια τηλεόραση.

Περίπου είκοσι λεπτά αφότου ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε να μιλά στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ, το μόνο που είχαμε παρακολουθήσει ήταν ένας… ατελείωτος μονόλογος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης δεν είπε στην πραγματικότητα τίποτε καινούριο στον χρόνο που μιλούσε, εκτός από το ότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί εκείνος νομικά εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα για συκοφαντική δυσφήμηση.

Επανέλαβε ότι όντως τηλεφώνησε στον κεντρικό Τραπεζίτη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ηχογράφησε την επίμαχη συνομιλία τους. Προς επίρρωσιν αυτού του ισχυρισμού, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε… πολλάκις πως διαθέτει «εξαιρετικό μνημονικό«, φέρνοντας κάποια παραδείγματα που… επιβεβαιώνουν την καλή του μνήμη.

Από στοιχεία νοσοκομείων, μέχρι τι… ψάρια έπιανε τα προηγούμενα χρόνια (σ.σ. κανένα από αυτά τα παραδείγματα δεν αποτελεί σχήμα λόγου).

Εμμένοντας στο «εξαιρετικό μνημονικό» του, διέψευσε πως ηχογράφησε την συνομιλία, ενώ στο ερώτημα πώς αυτή «έφτασε» στα ΜΜΕ, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας τόνισε πως μίλησε με κάποιους δημοσιογράφους και τους μετέφερε λέξη προς λέξη όλα όσα ειπώθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr