Ποια είναι η πορεία της υγείας όσων τραυματίστηκαν στο σεισμό της Κω

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Επίσημη ενημέρωση από το ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης δείχνει ότι οι 4 πιο σοβαρά τραυματισμένοι που μεταφέρθηκαν εκεί, παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση στην υγεία τους.

Διαβάστε παρακάτω την ενημέρωση:

Όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας των τεσσάρων τραυματιών που μεταφέρθηκαν στο ΠαΓΝΗ από την Κω, σήμερα Δευτέρα 24/07/2017, η κατάσταση της υγείας τους έχει ως εξής:

1.     Ο άνδρας, 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας εξακολουθεί να  νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

2.     Ο άνδρας, 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η κλινική του κατάστασή είναι σημαντικά  βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου μας.

3.    Ο άνδρας, 37 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.

4.    Η γυναίκα, 28 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, η κατάστασή της είναι καλή. Εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑΓΝΗ –Γ.Ν “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ”

ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν