ΠΟΕΔΗΝ: Την προσεχή Δευτέρα δίνουν οικονομική βοήθεια στους πυρόπληκτους στο Κ.Υ. Ραφήνας

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 στις 9:30 πμ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας (περιοχή Νταού Πεντέλης από όπου ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου) οργανώνουμε εκδήλωση στην οποία θα προσφέρουμε οικονομική βοήθεια σε οικογένειες θυμάτων της πυρκαγιάς (που σχετίζονται με τη Δημόσια Υγεία).

Η ΠΟΕΔΗΝ συγκέντρωσε έως τώρα για την ενίσχυση οικογενειών θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς το ποσό των 7.500 € (3.000 € ΠΟΕΔΗΝ, 1.500 € Σωματείο Νοσοκομείου ΛΑΪΚΟΥ, 500 € Σωματείο Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, 500€ Σωματείο Νοσοκομείου ΤΖΑΝΕΙΟ, 500 € Σωματείο ΓΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, 300 € Σωματείο ΓΝ ΚΙΛΚΙΣ, 300 € Σωματείο ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ, 300 € Σωματείο ΓΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ, 300 € Σωματείο Νοσοκομείου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ, 300 € ΓΝ ΕΛΠΙΣ).

Ταυτόχρονα θα δώσουμε και την αποζημίωση (12.500 ευρώ) για τις ύβρεις Πολάκη όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση, σε άλλη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση θα προσφέρουμε παρουσία εκπροσώπων των Σωματείων την οικονομική βοήθεια στις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς. Θα συγχαρούμε τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας για την προσφορά τους στην υγειονομική περίθαλψη των πυρόπληκτων, την πρωτοβουλία που πήραν από μόνοι τους να εκκενώσουν το Κέντρο Υγείας αφού οι αρμόδιοι δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο και τους τεχνικούς του Κέντρου Υγείας που έσωσαν με κίνδυνο τη ζωή της το Κέντρο Υγείας από τις φωτιές.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ           ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν