Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει τον αγώνα των εργολαβικών εργαζομένων στα νοσοκομεία

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μάχη επιβίωσης δίνουν οι εργολαβικοί εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία καθώς όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, "η κυβέρνηση τους πετάει στα σκουπίδια".

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρουν από την ΠΟΕΔΗΝ:
Επιδιώκει να συγκροτήσει τη νέα γενιά συμβασιούχων του Δημοσίου, για ψηφοθηρικούς λόγους. Κατ’ εφαρμογή των Νόμων 4430/2016 άρθρο 63 και 4461/2017 άρθρο 107 ξεκίνησε η διαδικασία για πρόσληψη εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας στις υποστηρικτικές υπηρεσίες. Όμως με την μοριοδότηση που προβλέπουν οι εν λόγω Νόμοι οι μισοί εργαλαβικοί εργαζόμενοι θα βρεθούν εκτός των πινάκων επιτυχόντων.
Θα χάσουν τη δουλειά τους πάνω από 4.000 Καθαρίστριες, Τραπεζοκόμες και Φύλακες.
Ανέχθηκαν τόσα χρόνια να τους πίνουν το αίμα οι εργολάβοι με ευθύνη των Νοσοκομείων και τώρα η κυβέρνηση τους πετάει στο δρόμο.
Στο Νοσοκομείο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ έγινε η επιλογή για πρόσληψη καθαριστριών με συμβάσεις εργασίας και οι μισές εργολαβικές καθαρίστριες απολύονται.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Καλούμε τους εργολαβικούς εργαζόμενους και όσους εργαζόμενους ήδη έχουν συνάψει συμβάσεις εργασίας ή έργου να συμμετάσχουν στην ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ 15 – 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΔΙΕΔΙΚΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Η κυβέρνηση να σεβαστεί αυτή την κατηγορία εργαζομένων που πάνω τους έκτισε την σημερινή πολιτική της επιρροή
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν