ΠΟΕΔΗΝ: Ρουσφετιών συνέχεια…

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που προωθεί στα ΜΜΕ η ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με τις δυσλειτουργίες στα δημόσια νοσοκομεία.

Διαβάστε τι αναφέρουν από την ΠΟΕΔΗΝ:

Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς Αθήνας:

Καθαιρέθηκε Προϊστάμενος και στη θέση του τοποθετήθηκε η Γραμματέας του Διοικητή.

Νοσοκομείο Λήμνου:

Ακύρωσαν τις προσλήψεις Επικουρικού παρ’ ότι ειδοποιήθηκαν οι επιτυχόντες άλλαξαν τις ειδικότητές τους για να πάρουν Συριζαίους

Γ.Ν.Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου με την υπ’ αρίθμ. 30222/9-10-2018 πράξη του έπαυσε των καθηκόντων από τη θέση Προϊσταμένου Τμήματος την υπάλληλο ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού Msc Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας κο Κατσαφαρέα Γεώργιο παρ’ ότι με το Ν.4369/2015 άρθρο 30 απαγορεύονται οι καθαιρέσεις Προϊσταμένων Οργανικών Μονάδων έως ότου γίνουν οι κρίσεις των υπαλλήλων από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Στη θέση του καθαιρεμένου Τμηματάρχη τοποθέτησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου τη Γραμματέα του. Όλοι οι υπάλληλοι του τμήματος που προΐστατο ο κος Κατσαφαρέας (Τ.Ε.Ι., Τ.Ε.Π. και Ο.3.Ε.) εκφράζουν τη βαθιά δυσαρέσκειά τους για την απόφαση του Διοικητή και ζητάνε την ανάκλησή της.

Μάλιστα αναφέρονται ότι επί της θητείας του υπήρξε ποιοτική και ποσοτική βελτίωση στη λειτουργία του Τμήματος.

Σας κοινοποιούμε τις σχετικές αναφορές του κου Κατσαφαρέα Γεωργίου.

Γ.Ν. ΛΗΜΝΟΥ

Η λογική του παραλόγου. Με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης του ΓΝ Λήμνου που επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης (διασυνδεόμενο το Νοσοκομείο Λήμνου) εγκρίθηκαν 10 θέσεις Επικουρικού προσωπικού με σύμβαση δύο ετών. Το αίτημα υποβλήθηκε στην Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ προς έγκριση.

Η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ ενέκρινε την εισήγηση για την πρόσληψη 10 θέσεων Επικουρικού προσωπικού από τον κατάλογο των υποψηφίων που σχηματίστηκε στην 2ης Υγειονομική Περιφέρεια. Ως εκ τούτω επιλέχθηκαν οι 10 που είχαν τα περισσότερα μόρια. Μάλιστα 15/10 στάλθηκαν σχετικές επιστολές στους επιτυχόντες για να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά εντός 5 ημερών.

Όμως επειδή δεν άρεσαν οι επιτυχόντες Επικουρικοί στο Συμβούλιο Διοίκησης του ΓΝ Λήμνου (ντόπιοι είναι τους γνωρίζουν) με βάση τη μοριοδότηση του ΑΣΕΠ, ακύρωσαν την απόφαση για την πρόσληψή τους χθες. Τροποποίησαν τις ειδικότητες με τη δικαιολογία ότι έχουν άλλες ανάγκες και έστειλαν νέο αίτημα στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια για πρόσληψη θέσεων Επικουρικού προσωπικού. Οι αρχικά επιλεγέντες υπάλληλοι διαμαρτύρονται ενυπόγραφα ότι δεν προσλαμβάνονται αν και ειδοποιήθηκαν να πιάσουν δουλειά και γι’ αυτό παραιτήθηκαν από τις προηγούμενες δουλειές τους. Στις νέες ειδικότητες που απέστειλαν γνωρίζουν ότι θα προσληφθούν Συριζαίοι καθ’ ότι διαθέτουν τα περισσότερα μόρια.

Τόσο καλά.

Στο νησί τώρα επικρατεί αναβρασμός. Γίνεται πράγματι χαμός. Σας κοινοποιούμε την διαμαρτυρία των επιτυχόντων που παραιτήθηκαν από τις προηγούμενες δουλειές τους και τώρα είναι άνεργοι!!! Δείτε σχετικά έγγραφα.

Μετά αναρωτιούνται γιατί έκλεισαν τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Λήμνου. Γιατί ξέμειναν από Αναισθησιολόγους και χειρουργούς; Ανίκανη και ρουσφετολογική Διοίκηση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν