ΠΟΕΔΗΝ: Όποιος αντιδρά στον Πολάκη, στα ….. κάτεργα

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όπως καταγγέλλουν με διάθεση ειρωνείας από την ΠΟΕΔΗΝ, "στον ελεύθερο χρόνο του ο Πολάκης, πηγαίνοντας φυλακή τους πολιτικούς αντιπάλους, ας ασχοληθεί με τα μείζονα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας που δημιουργούν οι καταστροφικές πολιτικές που ασκεί".

Και συνεχίζουν σε ακόμα πιο έντονο ύφος:

Ο «δικαστής» ….Πολάκης, χωρίς προανάκριση μας καταδικάζει για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω facebook.

Σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών, που ζητάει την παρέμβασή μας για την επίλυση του εν λόγω μείζονος ζητήματος για τη Δημόσια Υγεία.

Φυματικοί νοσηλεύονται σε κοινούς θαλάμους Νοσηλείας στο 7όροφο κτίριο που συστεγάζονται και άλλες κλινικές, οι οποίοι περιφέρονται ελεύθερα.

Σήμερα στο 604 θάλαμο της εν’ λόγω πνευμονολογικής κλινικής 20 κλινών, νοσηλεύεται ένα φυματικό περιστατικό και προχθές από τον 606 θάλαμο πήραν εξιτήριο δύο περιστατικά με φυματίωση.

Το Σωματείο Εργαζομένων κατά την επίσκεψη του κ. Ξάνθου προ ημερών στην Πάτρα, έθεσε το ζήτημα και ο Υπουργός αποδέχθηκε την επικινδυνότητα ενώπιον του Διοικητή της ΥΠΕ που δεν μίλησε!!! Ο Αν. Υπουργός Πολάκης σε απόλυτη σύγχυση. Τι να την κάνουμε τη Δικαιοσύνη αφού υπάρχει Πολάκης στον τόπο.

Καλούμε τον Πολάκη να επισκεφθεί ΤΕΠ Δημόσιων Νοσοκομείων την ημέρα της Εφημερίας. Να ακούσει εκεί τα συγχαρητήρια για την πολιτική που ασκεί.

Διαβάστε την καταγγελία από το Νοσοκομείο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν