ΠΟΕΔΗΝ: Κι άλλο περιστατικό με ασθενοφόρο που άργησε- Κινδυνεύουν ζωές

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η μεγάλη έλλειψη σε ασθενοφόρα και σε πληρώματα ασθενοφόρων είχε σαν αποτέλεσμα στις 16 Ιουλίου στην πόλη του Αιτωλικού πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του και περίμενε ασθενοφόρο 40 λεπτά, επιβαρύνοντας σοβαρά την υγεία του.

Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ:

Άλλο ένα περιστατικό έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μας για μια κυβέρνηση που προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κουκουλώνει προκλητικά τα προβλήματα της δημόσιας υγείας, κρύβει την διαχειριστική ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ για ταχεία διακομιδή εκτάκτων περιστατικών σε εφημερεύοντα Νοσοκομεία.

Το γεγονός στο Αιτωλικό έγινε επειδή το μοναδικό ασθενοφόρο του τομέα Μεσολογγίου πήρε εντολή να καλύψει περιστατικό στην περιοχή της Ναυπάκτου, με αποτέλεσμα τα όποια περιστατικά προέκυπταν στην περιοχή Μεσολογγίου ή του Αιτωλικού και στα παραθαλάσσια μέρη της Αιτωλοακαρνανίας να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Η περιοχή της Ναυπάκτου (σημειωτέον ότι διαθέτει Κέντρο Υγείας) ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουριστικής επισκεψιμότητας εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες και απαιτείται να διαθέτει το αυτονόητο !!!! ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ….

Δεν είναι δυνατόν ένα ασθενοφόρο να καλείται να καλύψει όλο αυτό το γεωγραφικό κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας με μεγάλη επισκεψιμότητα το καλοκαίρι λόγω των πολλών παραθαλάσσιων περιοχών που διαθέτει.

Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές…

Η κατάσταση του ασθενούς κρίθηκε σοβαρή και από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο κ. Πολάκης ας αφήσει τους «φεισμπουκισμούς» και τους ψευτολεονταρισμούς και ας ασχοληθεί με  τα μεγάλα προβλήματα των Νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ. Οι ΖΩΕΣ των Ασθενών είναι πάνω από τον κο Πολάκη.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ