ΠΟΕΔΗΝ: Κατέρρευσε ο κρατικός μηχανισμός- Συλλυπητήρια για τα θύματα

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Τα συλλυπητήριά της για τα 15 μέχρι στιγμής θύματα της κακοκαιρίας στη Δυτική Αττική και για ένα μέλος της τραυματιοφορέα, εξέφρασε η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλοντας επίσης την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την έκτακτη κατάσταση.

Διαβάστε τι αναφέρουν από την ΠΟΕΔΗΝ:

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών από τη βιβλική καταστροφή που συνέβη στη Δυτική Αθήνα εξαιτίας της βροχόπτωσης. Μεταξύ των θυμάτων υπήρξε και ένας συνάδελφός μας τραυματιοφορέας σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής.

Ταυτόχρονα να συγχαρούμε τους συναδέλφους διασώστες του ΕΚΑΒ, τους γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του ΘΡΙΑΣΙΟΥ Νοσοκομείου και των άλλων Νοσοκομείων της Αττικής για την αγόγγυστη προσπάθεια που έκαναν και κάνουν να σώσουν τους τραυματίες της θεομηνίας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα συνεργεία διάσωσης.

Υπάρχουν ευθύνες; Ασφαλώς.

Ο περιορισμός των κονδυλίων για την επίτευξη των πρωτογενών πλεονασμάτων, που τα πλεονάσματα των πλεονασμάτων μοιράζονται εντός των ημερών στη βουλή ως βοήθημα (ένα πιάτο φαί)  για ψηφοθηρικούς λόγους, οδήγησε τον κρατικό μηχανισμό σε κατάρρευση.

Δεν διατίθονται κονδύλια για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των φορέων του κρατικού μηχανισμού. Δεν διατίθενται κονδύλια για αντιπλημμυρικά μέτρα προστασίας.

Για άλλη μία φορά όμως τα βάζουμε με το θεό και όχι με τις ασκούμενες Μνημονιακές πολιτικές.

Κατέρρευσε ο κρατικός μηχανισμός και δεν το πήραν χαμπάρι!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                            ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν