ΠΟΕΔΗΝ: Καταγγέλλει βία από τα ΜΑΤ κατά των συγκεντρωμένων έξω από το υπουργείο Οικονομικών

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Άσκηση σωματικής βίας και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ καταγγέλλει σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ αναφερόμενη στα όσα έλαβαν σήμερα το πρωί χώρα έξω από το υπουργείο οικονομικών όπου μέλη της είχαν πάει στις 7 το πρωί να διαμαρτυρηθούν και να απαιτήσουν συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο.

Μιλώντας στις κάμερες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, επισήμανε ότι «χρειαζόμαστε ομαδικό ζουρλομανδύα καθώς ο Τσακαλώτος υπογράφει την μείωση των μισθών των συντάξεων, τον αργό θάνατο της Δημόσιας Υγείας και το βράδυ το παίζει αριστερός αναιρεί όσα ο ίδιος υπέγραψε το πρωί». Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών είχαν κρεμάλες, γραβάτες, μαύρα πανιά και χαρτονομίσματα…

Δείτε τι αναφέρουν:

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την προκλητική και αντιδημοκρατική στάση που επέδειξε για άλλη μία φορά στη Συγκέντρωσή μας (ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) έξω από το Υπουργείο Οικονομικών κατ’ εντολή του κου Τσακαλώτου. Τα ΜΑΤ άσκησαν βία κατά των εργαζομένων. Το χειρότερο από όλα είναι ότι έριξαν χημικά στα πρόσωπα εξ’ επαφής στους συγκεντρωμένους, που προσπαθούσαμε να κλείσουμε ραντεβού με τον ακριβοθώρητο κο Τσακαλώτο.

Ο κος Τσακαλώτος που το πρωί υπογράφει τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, τον αργό θάνατο της Δημόσιας Υγείας και το απόγευμα το παίζει ψευτοαριστερός καταγγέλλοντας την πολιτική που ο ίδιος συμφωνεί και υπογράφει, είναι αυτός που με την στάση του προκάλεσε την βίαιη επίθεση των ΜΑΤ κατά εργαζομένων σήμερα το πρωί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Θέλει να μας σπάσει το ηθικό, να πάψουμε να διεκδικούμε.

Εντελώς αναίτια την περασμένη εβδομάδα ακύρωσε ραντεβού που είχε κλειστεί από τον ίδιο με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου, λέγοντας απρέπειες κατά της ΠΟΕΔΗΝ.
Θέλει δεν θέλει ο κος Τσακαλώτος θα μας δει. Θα είμαστε κάθε ημέρα εκεί πιο αποφασισμένοι και πιο οργανωμένοι.

Νέο ραντεβού την Τρίτη 10/7/2018 στις 7πμ με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κος Τσακαλώτος θα εξηγήσει πως βγαίνουμε από τα Μνημόνια, όταν είναι πετσοκομμένες οι δαπάνες για τη Δημόσια Υγεία, όταν ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης προαναγγέλλει στην έκθεση συμμόρφωσης ότι περικόπτεται το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, όταν δεν μας εντάσσουν στα ΒΑΕ και όταν 12.000 συμβασιούχοι από την Υγεία και την Πρόνοια απολύονται.

Την Τρίτη 10/7/2018 μαζί με την ΑΔΕΔΥ και τις άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Συνδικαλιστικών Στελεχών και Εργαζομένων στις 7πμ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν