ΠΟΕΔΗΝ για Νοσοκομείο Σωτηρία: Ράντζα παντού στη 3η Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σε σύνολο 38 κλινών που διαθέτει η συγκεκριμένη κλινική, σήμερα 6 ασθενείς νοσηλεύονται σε ράντζα στο διάδρομο. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν από την ΠΟΕΔΗΝ στέλνοντας και τις αντίστοιχες φωτογραφίες, προσωπικό, ασθενείς και συνοδοί κάνουν αναγκαστικά slalom μεταξύ των ράντζων. Ενώ και η κλίνη στη ΜΕΘ είναι είδος πολυτελείας!

Διαβάστε τι αναφέρουν από την ΠΟΕΔΗΝ:

Σήμερα 6 ασθενείς νοσηλεύονται στο διάδρομο της κλινικής σε ράντζα και άλλοι 4 φιλοξενούνται σε άλλη κλινική. Φανταστείτε το χειμώνα που θα είναι σε έξαρση οι ιώσεις. Και όμως ο Πολάκης πανηγυρίζει ότι εξαφανίστηκαν τα ράντζα από τα Νοσοκομεία.

Δείτε φωτογραφίες:

ΜΕΘ είδος πολυτελείας

Η Κυβέρνηση να μην παίζει κρυφτούλι με τον αριθμό λειτουργούντων κλινών ΜΕΘ. Να πάψει να παίζει με τους ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση. Να πάψει να παίζει με τον πόνο των συγγενών διασωληνωμένων ασθενών. Να δώσει στοιχεία ανά Νοσοκομείο για τις λειτουργούντες κλίνες ΜΕΘ ειδικά τώρα που έρχεται χειμώνας και οι λοιμώξεις φουντώνουν.

Να μην κρύβονται πίσω από τις δήθεν απολυμάνσεις των κλινών ή τα παραπλανητικά στοιχεία των Διοικητών Νοσοκομείων κατά παραγγελία.

Οι λειτουργούντες κλίνες ΜΕΘ σήμερα είναι 420. Παραμένουν κλειστές 150 αν και εξοπλισμένες λόγω ελλείψεων προσωπικού (Ιατρών, Νοσηλευτών).

Τα στοιχεία στη διάθεσή σας.

Η λίστα αναμονής για ΜΕΘ σήμερα είναι 30 ασθενείς. Το χειμώνα ανέρχεται στους 70 – 90 καθημερινά.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ     ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ