ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ! ‘Αξιος ο μισθός τους!

ΠΟΕΔΗΝ
Διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, εισέρχονται στο στίβο της Πολιτικής, χρησιμοποιώντας τη θέση που κατέχουν, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ο Διοικητής των νοσοκομείων Νίκαιας και Ερυθρός Σταυρός και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ  κατεβαίνουν στις εκλογές υποψήφιοι με τον Σύριζα, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), οι οποίοι εκφράζουν τον προβληματισμό:

"Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, στελέχη που έχουν διορισθεί να διοικήσουν φορείς του Δημοσίου να κάνουν ψηφοθηρία στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές χρησιμοποιώντας τις θέσεις που κατέχουν; Φαίνεται ο διορισμός τους αφορούσε και το Κράτος και τον Σύριζα".

Οπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ: "Ο Διπλοθεσίτης Διοικητής των Νοσοκομείων Νίκαιας και Ερυθρός κος Γεωργόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Χαϊδάρι με την παράταξη του Σύριζα και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μυλωνάς είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό της κας Δούρου. Θυμίζουμε ότι ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μυλωνάς όπως και ο τότε Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, έλειπαν τις ώρες της τραγωδίας στο ΜΑΤΙ, παρ’ ότι ένας εκ των δύο θα έπρεπε να ήταν παρόν και στο Συντονιστικό. Όταν επέστρεψε ο Αντιπρόεδρος μετά τα μεσάνυκτα έπαιζε κρυφτούλι μαζί με τον Πολάκη για τους νεκρούς", τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν