ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής αρνείται σε φαρμακοποιούς να εφημερεύσουν και το ζητεί από τους βοηθούς

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το είδαμε και αυτό! Όπως καταγγέλλει σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας αρνείται στους φαρμακοποιούς να εφημερεύσουν και βάζει να το κάνουν οι βοηθοί φαρμακοποιοί...

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ:

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Αναστάσιος Καρασαββόγλου, κατά τη συνήθη πλέον τακτική της »Πρώτης και Δεύτερης φοράς Αριστερά» »ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ» τους βοηθούς φαρμακείου στο Νοσοκομείο Καβάλας να ασκούν τα καθήκοντα του φαρμακοποιού  την ίδια στιγμή που αρνείται επίμονα  στην φαρμακοποιό να εφημερεύσει!!!

Καθόλου δεν πτόησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας η δημόσια συγγνώμη που αναγκάστηκε να ζητήσει όταν από δικές του παραλείψεις και εμμονές άφησε ακάλυπτο από εφημέρευση το Φαρμακείο, παρόλο που η Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Καβάλας και εγγράφως του κατέθεσε αίτημα να εφημερεύει πέραν των υποχρεωτικών εφημεριών,  με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χορηγηθεί αντιοφικός ορός σε ασθενή και να διακομισθεί σε άλλο νοσοκομείο!

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας επέλεξε τον χώρο του νοσοκομείου ως πεδίο επίλυσης των προσωπικών του συμπαθειών, αντιπαθειών, αντιπαραθέσεων και υπαρξιακών του προβλημάτων υπό το κράτος της αλαζονείας που του προκαλεί η εξουσία !

Για την προδήλως παράνομη απόφασή του αλλά και τον κίνδυνο από την μη εφημεριακή κάλυψη του Φαρμακείου του Νοσοκομείου Καβάλας  έχει ήδη ενημερωθεί η Εισαγγελία Καβάλας και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι! Ελπίζουμε σε άμεση παρέμβαση !

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ        ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ