ΠΟΕΔΗΝ: Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς των Διοικητών Νοσοκομείων

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
ΠΟΕΔΗΝ
Με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ γνωστοποιεί τα ποσοστά συμμετοχής των μελών της στην απεργία – αποχή από την Αξιολόγηση.

Όπως συνηθίζει η ΠΟΕΔΗΝ, δεν παρέλειψε την επίθεση στην κυβέρνηση και αυτήν τη φορά στην κα. Γεροβασίλη.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Ποσοστό συμμετοχής στην Απεργία – Αποχή από την Αξιολόγηση 90%

Δείτε αναλυτικά ανά Νοσοκομεία

Για να βοηθήσουμε τα στατιστικά της κας Γεροβασίλη για το τι πέτυχε με την απεργοσπαστική, κατάπτυστη , εκβιαστική τροπολογία για την συμμετοχή στην Αξιολόγηση των Υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων, την ενημερώνουμε ότι 45.000 υπάλληλοι και προϊστάμενοι Οργανικών Μονάδων όλων των επιπέδων, αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην Αξιολόγηση ενυπόγραφα, συμμετέχοντας στην Απεργία – Αποχή που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ.

Ποσοστά συμμετοχής 90%.

Οι εργαζόμενοι στην Δημόσια Υγεία και την Πρόνοια αρνούνται να κατηγοριοποιηθούν με την αξιολόγηση, η οποία θα είναι εργαλείο δυσμενών υπηρεσιών και μισθολογικών μεταβολών, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν ότι εργάζονται σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης 1 για 40 ασθενής.

Αρνούνται να αξιολογηθούν από προϊστάμενους με ανάθεση που βρίσκονται σε ομηρία, ευάλωτοι σε κομματικές, διοικητικές και κυβερνητικές πιέσεις.

Αρνούνται να αξιολογηθούν από τον κο. Πολάκη που καρατόμησε εντελώς παράνομα 800 προϊσταμένους Οργανικών Μονάδων των Νοσοκομείων στο σύνολο 2.100 και δηλώνει κατ’ επανάληψη ότι είναι σε εξέλιξη οι ενέργειες της κυβέρνησης κατάληψης του κράτους.

Είμαστε αποφασισμένοι.

Ας μην κουράζεται η κα Γεροβασίλη με νέες τροπολογίες.

Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς των Διοικητών Νοσοκομείων, όπως στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ (ανακοίνωση Σωματείου στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔΗΝ)

Δεν τσιμπάμε το τυράκι στη φάκα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συμμετοχή σε 50 Νοσοκομεία & Θεραπευτήρια

ΠΟΕΔΗΝ

ΠΟΕΔΗΝ

ΠΟΕΔΗΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν