Η ΠΟΕΔΗΝ απαντά στον Παύλο Πολάκη για τους ορθοπεδικούς του Ν. Διδυμοτείχου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η συνομιλία- λογομαχία του αναπληρωτή υπουργού Υγεία με την διοίκηση της ΠΟΕΔΗΝ γίνεται με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του υπουργού και δελτία τύπου εκ μέρους της ΠΟΕΔΗΝ... Αυτή την φορά η Έριδα μαίνεται για την υποστελέχωση στο Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ:

Ο Πολάκης έγραψε στο facebook για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου 2+2+1 = 5 οι Ορθοπεδικοί στο Νοσοκομείο και όχι 1+1 που λέει η ΠΟΕΔΗΝ και …………………. Βρισιές.

Σας κοινοποιούμε πρόγραμμα εφημεριών χωρίς Ορθοπεδικό από 26/1/2018 έως 29/1/2018. Διακομιδές δύο σοβαρών περιστατικών στην Αλεξανδρούπολη. διδυμοτειχο

Ο κος Πολάκης έγγραψε ότι στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου υπηρετούν Ορθοπεδικοί ιατροί  2 (μόνιμοι) + 2(επικουρικοί) + 1 (στρατιωτικός) = 5.

Στην πραγματικότητα ο 1 μόνιμος παραιτήθηκε από το Νοσοκομείο πήρε θέση στα Γιαννιτσά, ο 1 επικουρικός τελείωσε η θητεία του και ο 1 στρατιωτικός έφυγε για μετεκπαίδευση. Εξάλλου στρατιωτικός είναι.

Πόσοι έμειναν 1(μόνιμος)  + 1(επικουρικός).

Σας κοινοποιούμε πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, από Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 έως Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018.

Εφημερεύει το Νοσοκομείο χωρίς Ορθοπεδικό.

Για φανταστείτε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Έβρο τις συγκεκριμένες ημέρες;

Σάββατο 27/1 δύο σοβαρά ορθοπεδικά περιστατικά διεκομίσθησαν στην Αλεξανδρούπολη. Ένα περιστατικό με κάκωση του ισχίου και ένα με διατροχαντήριο αριστερού ποδός.

Οι γνωμοδοτήσεις και οι διακομιδές έγιναν με εντολή ειδικευόμενου Ορθοπεδικού. Ειδικευμένος Ορθοπεδικός δεν υπήρχε !!!

Πού είναι οι 2+ 2+ 1 = 5;;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ               ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν