ΠΟΕΔΗΝ: Αλωνίζουν οι ληστές στο ΑΧΕΠΑ λόγω πανεπιστημιακού ασύλου και έλλειψης φυλάκων

  • Γιάννα Σουλάκη
ΑΧΕΠΑ
Για τέταρτη φορά γίνεται στόχος ληστείας το ΑΧΕΠΑ, καθώς -σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία- οι ληστες "αλωνίζουν" εκμεταλλευόμενοι τη χαλαρότητα μέτρων και φύλαξης.

Είναι η τέταρτη ένοπλη ληστεία που γίνεται στα ΑΤΜ της τράπεζας εντός του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, λέει η ΠΟΕΔΗΝ:

«Έχουμε πολλές φορές επισημάνει την παραβατικότητα και την ανομία που επικρατούν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Εκμεταλλευόμενοι οι ληστές το Πανεπιστημιακό άσυλο, την έλλειψη φύλαξης (6 φύλακες για όλο το 24ωρο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ) αλωνίζουν!!! Η σημερινή κινηματογραφική ένοπλη ληστεία το μεσημέρι μπροστά στα μάτια ασθενών και προσωπικού από ψεύτικους «μασκαράδες» γιατρούς, ήταν η τέταρτη. Οι προηγούμενες ήταν προς το προσωπικό την ώρα που έβγαζε χρήματα από τα ΑΤΜ. Οι ληστές αδίστακτοι χτυπάνε τα ΑΤΜ που βρίσκονται στο σαλόνι μέσα από τις δύο κεντρικές εισόδους του Νοσοκομείου μπροστά στα μάτια πολλών ασθενών, συνοδών και προσωπικού».

Δείτε επίσης: Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ με «άρωμα» τρομοκρατίας! Οι ληστές έπαιζαν «τον γιατρό»!

ΠΟΕΔΗΝ: Πότε η Διοίκηση θα πάρει μέτρα;

Η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι η διοίκηση του νοσοομείου, παρά τα απανωτά περιστατικά δεν έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα. «Πότε θα πάρει μέτρα η Διοίκηση; Όταν θρηνήσουμε θύματα! Δεν συγκινούνται από αστέγους, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμούς, ληστείες. Θα θρηνήσουμε θύματα και το μόνο μέλημα της Διοίκησης είναι να καταγγέλλει την ΠΟΕΔΗΝ ότι επισημαίνει την ανομία και τη παραβατικότητα», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν