ΠΟΕΔΗΝ: Αλλοπρόσαλλες μετακινήσεις προϊσταμένων στο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μετακινούν προϊσταμένους χωρίς λογική, διασπείρουν φήμες για δήθεν ατασθαλίες και εν πολλοίς υπερβάλλουν της δικαιοδοσίας τους καθώς τις αποφάσεις αυτές της λαμβάνει κανονικά ο πρόεδρος του κληροδοτήματος και όχι οι ίδιοι... Ο λόγος για τους διοικητή και αναπληρωτή διοικητή στο Κοργιαλένειο- Μπενάκειο (Ερυθρός) οι οποίοι φαίνεται να έχουν ανοιχτά θέματα με τους εργαζόμενους και την ΠΟΕΔΗΝ...

Διαβάστε παρακάτω τι καταγγέλλουν από την ΠΟΕΔΗΝ:

Οι νέοι διοικούντες του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΑΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ. ( Διοικητής – Αν. Διοικητής ) εγκαινίασαν το τελευταίο διάστημα καινοφανείς τακτικές και μεθόδους σπίλωσης, κατατρομοκράτησης και εκφοβισμού των εργαζομένων, επαναφέροντας στη μνήμη μας άλλες εποχές…………..

Οι αλλοπρόσαλλες και παράνομες μετακινήσεις των προϊσταμένων των τμημάτων της Διοικητικής Υπηρεσίας συνιστούν, γι’ αυτού , τον προσφιλέστερο τρόπο τιμωρίας και αντιμετώπισης των «εχθρών» και τακτοποίησης των «ημετέρων».

Το σοβαρότερο όμως είναι ότι στη συνέχεια αρχίζει η διασπορά φημών από τους παρατρεχάμενους της νέας εξουσίας περί δήθεν ατασθαλιών κάποιων εργαζόμενων με αποτέλεσμα να θίγονται υπολήψεις και πρόσωπα του χώρου μας. Αυτά βέβαια για τους αποφασίζοντες και νεοπαραγοντίσκους είναι ψιλά γράμματα γιατί έτσι έχουν μάθει να μετρούν τους άλλους ανθρώπους .

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και η ΠΟΕΔΗΝ είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και να αντιταχθούν σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας στο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζουμε ότι το νοσοκομείο είναι κληροδότημα και τις διοικητικές αποφάσεις λαμβάνει ο πρόεδρος του κληροδοτήματος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής και Υποδιοικητής έχουν εισηγητικό χαρακτήρα. Αλλά για το ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ