ΠΟΕΔΗΝ: Άφαντα τα χρήματα που μαζεύτηκαν σε τηλεοπτικό έρανο για το «Σωτηρία»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Που πήγαν τα χρήματα του εράνου του Απριλίου 2016 τον οποίο οργάνωσαν τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση κλινικών του Νοσοκομείου Σωτηρία;... Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουν σήμερα από την ΠΟΕΔΗΝ.

Και κοινοποιούν μάλιστα επιστολή του διοικητή του Νοσοκομείου ‘Σωτηρία» προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, Πάνο Κυριακόπουλο με κοινοποίηση στην 1η ΥΠΕ, ο οποίος δήλωσε άγνοια για την τύχη των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου που ασχολείται με τον καρκίνο.

Πως είναι δυνατόν να μη γνωρίζει η διοίκηση εάν παρελήφθησαν και που πήγαν τα χρήματα; Πόσα ήταν και για ποιο σκοπό διατέθηκαν; Αναρωτιούνται από την ΠΟΕΔΗΝ.

Και επισημαίνουν ότι ο διοικητής επικαλείται υπηρεσιακό έγγραφο του Διοικητικού – Οικονομικού Διευθυντή ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα στο Νοσοκομείο για αποδοχή δωρεάς από έρανο που οργάνωσαν τα ΜΜΕ.

Σχετική ερώτηση στο Διοικητή του Νοσοκομείου Σωτηρία απηύθυνε και το ΣΕΥΥΠ, στο οποίο ο Διοικητής απάντησε ότι δεν γνωρίζει για την τύχη των χρημάτων.

ΣΩΤΗΡΙΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν