ΠΟΕΔΗΝ: 65 στην λίστα αναμονής ΜΕΘ – Χωρίς πετρέλαιο το νοσ. Καστοριάς

  • Iatropedia
ΠΟΕΔΗΝ
Νέα μέρα, νέο επεισόδιο στην κόντρα της ΠΟΕΔΗΝ με την ηγεσία του υπ. Υγείας και ειδικά τον αναπληρωτή υπουργό, κ. Πολάκη με αφορμή τα μυριάδες προβλήματα και τις τραγικές ελλείψεις στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

ΜΕΘ Σήμερα: Λίστα αναμονής 65
Αγωνιώδης προσπάθεια του Διοικητή του ΓΝ Καστοριάς να εξασφαλίσει πετρέλαιο για το Νοσοκομείο

ΜΕΘ

Έφτανε η εποχική γρίπη για να αναδείξει την αποδιοργάνωση των Νοσοκομείων.

Λίστα αναμονής για ΜΕΘ σήμερα 65.

Εξυπηρετούνται 4 – 6 περιστατικά κάθε ημέρα.

Πόσες ανθρώπινες ζωές θα είχαν σωθεί εάν λειτουργούσαν οι 150 κλίνες ΜΕΘ που είναι κλειστές αν και εξοπλισμένες.

Τα μεγάλα Νοσοκομεία είναι γεμάτα ράντζα και φορεία στους διαδρόμους των κλινικών.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σας κοινοποιούμε έγγραφο του Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς προς Εταιρεία Πετρελαίου για τη δωρεά πετρελαίου θέρμανσης ή κίνησης λόγω επιτακτικών αναγκών του Νοσοκομείου.

Η αγωνιώδη έκκληση του Διοικητή είναι η απάντησή μας στον Πολάκη για την οικονομική κατάσταση των Νοσοκομείων. Μετά διατυμπανίζει ότι λύθηκαν τα προβλήματα.

Το έγγραφο που συνοδεύει την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

ΠΟΕΔΗΝ

Τι απαντάει η 3η ΥΠΕ για το νοσοκομείο Καστοριάς

Σχετικά με την επιστολή του Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς για την δωρεά πετρελαίου θέρμανσης , που είδε το φώς της δημοσιότητας , οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι εστάλη  από υπερβάλλοντα ζήλο και χωρίς να έχει δημιουργηθεί  πρόβλημα προμήθειας  ή επάρκειας πετρελαίου στο νοσοκομείο, ο προϋπολογισμός του οποίου ,  όπως και όλων των Νοσοκομείων του ΕΣΥ , είναι αυξημένος μετά  το 2015  και διασφαλίζει την κάλυψη όλων των λειτουργικών  αναγκών και  δραστηριοτήτων του. Το Νοσοκομείο Καστοριάς έχει ενισχυθεί με προσωπικό, εξοπλισμό  και χρηματοδότηση τα προηγούμενα χρόνια, η Διοίκηση του λειτουργεί με όρους αφοσίωσης στη δημόσια περίθαλψη, διαφάνειας και εντιμότητας , ενώ αναβαθμίζεται καθημερινά η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και το αίσθημα  «υγειονομικής ασφάλειας» της τοπικής κοινωνίας .

Παραθέτουμε Πίνακα δαπανών για αγορές στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

ΠΟΕΔΗΝ

Για το 2019,  τα όρια του Προϋπολογισμού είναι αυξημένα κατά 10%.