Πλεύρης για Πισπιρίγκου: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της αν έχει συκοφαντήσει γιατρούς ή νοσηλευτές

  • Γιάννα Σουλάκη
Πλεύρης
Το υπουργείο Υγείας μπορεί να κινηθεί νομικά κατά της κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, για πιθανή συκοφαντική δυσφήμηση των γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η μητέρα στην απολογία της υποστήριξε την εκδοχή του "ιατρικού λάθους" σχετικά με την χορήγηση στο παιδί της θανατηφόρας ουσίας "κεταμίνη".

Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της Πισπιρίγκου αν έχει συκοφαντήσει γιατρούς ή νοσηλευτές, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας στο ραδιόφωνο Realfm 97,8 το πρωί της Πέμπτης, όταν ρωτήθηκε για την απολογία της 33χρονης κατηγορουμένης και τις αναφορές σε πιθανές ευθύνες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Έρευνα του υπουργείου Υγείας για τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Επίσης υποστήριξε πως έχει δώσει εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας και των νοσοκομείων προκειμένου να συλλέξουν όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου εναντίον γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου, ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον της.