Ποιοι διάσημοι πάσχουν από διαβήτη;

  • Iatropedia
Είναι γνωστοί, διάσημοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου και δε διστάζουν να μιλήσουν δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν. Με την ελπίδα ότι θα αφυπνήσουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς ώστε να κάνουν τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις βγαίνουν ανοιχτά και μιλούν για το διαβήτη. Δείτε ποιοι διάσημοι πάσχουν από την πάθηση!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χάνγκς ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 2. «Πήγα στο γιατρό και μου είπε,» Ξέρετε αυτά τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας σημαίνουν ότι έχετε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και πρόσθεσε ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Η ηθοποιός Halle Berry έχει διαβήτη τύπου 2.

Larry King

Ο γνωστός παρουσιαστής Larry King έχει διαβήτη τύπου 2 αλλά όπως έχει δηλώσει πρόσφτα έχει την πάθηση ελεγχόμενη ενώ έχει κόψει και το τσιγάρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια Patti LaBelle έχει διαβήτη τύπου 2. Στην ιστοσελίδα της,υπενθυμίζει πως έγινε η διάγνωση της. «Πέρασα στη σκηνή … και ο γιατρός ήρθε πίσω και μου είπε« Μήπως ξέρετε ότι πάσχετε από διαβήτη τύπου 2 και είπα, «δεν είχα καμία ιδέα,» δηλώνε η LaBelle η οποία έχει οικογενειακό ιστορικό διαβήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα πάντα για τον διαβήτη. Πότε κινδυνεύουμε;

Γιατί ο διαβήτης εμφανίζεται συχνότερα σε μικρά παιδιά;