Πέτρος Τατσόπουλος: Παίρνει εξιτήριο μετά τη σοβαρή εγχείρηση

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Τατσόπουλος
Τον επίλογο στην περιπέτεια υγείας που πέρασαν ο ίδιος και η οικογένειά του «γράφει» ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αναμένεται την προσεχή Πέμπτη (10.10.2019) να πάρει εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από την 1η του μήνα όταν υπέστη οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Διαβάστε επίσης: Πέτρος Τατσόπουλος: Έπαθε διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής – Πολύ σοβαρό και κατεπείγον χειρουργείο

Τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου ανακοίνωσε ο στενός του φίλος, Απόστολος Δοξιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (01.10.2019) ο Πέτρος Τατσόπουλος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής του Alpha «Εκτός Γραμμής» όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

Όταν «έπεσαν» οι διαφημίσεις, ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο κράτησε πέντε ώρες.

Ο γιατρός που τον χειρούργησε, ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, είχε περιγράψει τις δραματικές στιγμές, λέγοντας πως η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν τόσο κρίσιμη που η εγχείρηση ξεκίνησε πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η αναισθησία του ασθενούς!

«Είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά», είχε αποκαλύψει ο κ. Λυμπεριάδης, λέγοντας πως ο Πέτρος Τατσόπουλος έφτασε στο Ιπποκράτειο με πίεση σχεδόν στο μηδέν.

Τα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην καθημερινότητα, την οικογένεια και τους φίλους του.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ